PRIVATNA ARHIVA
PRESLATKE!

Crvena im stoji - savršeno! Antonija Mišura Sandrić i kći uskladile sportski outfit, na sve strane pršte komplimenti

Sportašica ne skriva koliko voli kada su ona i njezina kći lijepo obučene, a svoj lepršavi modni stil sada prenosi i na malenu Taru. U obitelj Sandrić uskoro dolazi i braco, a ženski dio obitelji je već spreman. Sobu su uredili i sad im samo preostaje čekati.

Sportašica ne skriva koliko voli kada su ona i njezina kći lijepo obučene, a svoj lepršavi modni stil sada prenosi i na malenu Taru. U obitelj Sandrić uskoro dolazi i braco, a ženski dio obitelji je već spreman. Sobu su uredili i sad im samo preostaje čekati.

Jedna od najljepših Hrvatica i sportašica, košarkašica Antonija Mišura Sandrić u ovoj fazi života u potpunosti se posvetila majčinstvu i brizi o svojoj djevojčici, malenoj Tari. U najnovijoj objavi na Instagramu, mlada mama pozirala je s kćeri, a njih dvije uskladile su svoje outfite. U crvenim trenirkama istog brenda na koje su navukle bijele čarape i obule bijele tenisice, istopile su srca pratitelja na društvenim mrežama.

"Matchy, matchy", napisala je Antonija, a u komentarima su se slile samo pohvale. Mama i kći vole biti slično obučene pa su tako i za uživanje na bazenu imale iste bademantile u plavoj boji, a za Antonijin 33. rođendan pozirale su u sličnim bijelim lanenim haljinicama. Prije pet mjeseci odjenule su i iste polo majice, kao i traperice, dok su kosu "uktorile" s ljubičastom trakom. Iako još nije napunila dvije godine, Tara je prava mala pozerica.

Obitelj Sandrić željno isčekuje prinovu u obitelji, Antonija je s trudnoćom na pola puta, a Tara će dobiti bracu. Sportašica je već uredila dječju sobu te kroz šalu rekla kako joj je to prilika da se bavi jednom od najdražih stvari - uređivanjem doma.

"Imala sam izliku da napravim malo razmještaja i unesem nove boje radi naše bebice koja uskoro stiže pa mi nisu mogli prigovarati. Odlučila sam se za bež, tople tonove i mislim da je sve stvarno pun pogodak”, rekla je te dodala kako ona voli napraviti sve i prije vremena.

Čitajte i: Antonija Mišura Sandrić preuredila dječju sobu za drugu bebu: ‘Ovo mi je izlika da napravim malo razmještaja‘

Sa suprugom je ovo ljeto proslavila i šestu godišnjicu braka, a o njemu je za Gloriju govorila i uoči prvog rođendana malene Tare.

image
Antonija Mišura Sandrić s kćeri Tarom
BRUNA ANTIČIĆ

"Nas smo dvoje skupa takoreći cijeli život. Imali smo sedamnaest godina kad smo prohodali nakon novogodišnjeg dočeka 2005. Više se ne sjećam tko je napravio prvi potez jer smo prije toga dugo bili prijatelji. Odrasli smo u istoj četvrti, a oboje smo trenirali u istom klubu. No, Marko mi je još kao maloj bio simpatija", zaljubljeno se prisjetila Antonija. Za drugo dijete odlučili su se što prije jer smatraju da će se s brojnim izazovima u roditeljstvu najbolje snaći dok su još mladi i poletni. Što se tiče karijere, Antonija je tek kratko najavila kako sigurno više neće igrati za inozemne klubove.

Čitajte i: ‘Svi mi kažu da je moja slika i prilika‘: Jednogodišnja kći prekrasne Antonije sve joj više nalikuje

Linker
27. travanj 2024 09:29