Posljednji tjedni trudnoće

Csilla Barath Bastaić otkrila važan ritual prije dolaska bebe: ‘Štreberica bila i ostala‘

Poznata glumica s partnerom iščekuje prvo dijete, a s pratiteljima je podijelila što joj posebno pomaže u pripremama za majčinstvo.

Csilla Barath Bastaić, koja je trenutno u osmom mjesecu trudnoće, naveliko se priprema za dolazak prinove. Naime, glumica koju smo imali prilike gledati u seriji Dnevnik velikog Perice, snimljenoj kao svojevrsni nastavak kultnog filma Tko pjeva zlo ne misli, s partnerom Matkom Antolovićem, inače radijskim voditeljem, iščekuje prvo dijete.

Glumica je s pratiteljima putem Instagrama podijelila svoj trudnički ritual, te otkrila koju literaturu najradije čita dok se priprema za majčinstvo, a upitala ih je i koju bi joj knjigu preporučilil

"Štreberica bila i ostala. Definitivni must read po mom mišljenju. A koja je vaša preporuka za knjigu kao pripremu za bebača?", napisala je Csilla u opisu objave.

Čitajte i: Nakon sedam godina veze, stiže kruna ljubavi u 41.: Csilla Barath Bastaić čeka bebu!

Matko i Csilla, koji se pripremaju za prvo dijete, u vezi su od 2015. godine, a glumica trenutno uzima pauzu i od glumačkih angažmana. Naime, nedavno se fotografirala u društvu glumačkih kolegica Amande Prenkaj, Katarine Baban, Petre Dugandžić i Iskre Jirsak te u opisu objave napisala:

"Moje najdraže ludačeee! Jučer je bila zadnja izvedba #nistaljubavsamosex ove sezone u @ludakuca.hr pa sam se dogegala da ih iznenadim! Jedva im se čekam vratiti!"

Podsjećamo, glumica je sretne vijesti o trudnoći s javnošću podijelila na Valentinovo te izazvala pregršt pozitivnih reakcija.

Linker
25. travanj 2024 04:19