Hrabro dalje

Danijela Martinović zahvalna na podršci: U teškom periodu pjevačica je odlučila da se neće skrivati od javnosti

Glazbenica iz Splita prolazi teške trenutke nakon prekida 24-godišnje veze od kolege i životnog partnera.

Iako je posljednjih dana javnost potresla vijest o razlazu našeg najdugovječnijeg para na sceni Danijele Martinović i Petra Graše, splitska pjevačica nije se odlučila skrivati od javnosti. Naprotiv, ona je putem društvenih mreža počela komunicirati sa svojim obožavateljima i prijateljima.

Na Instagram profilu Danijela je objavila posebno dirljivu zahvalu, iz dvoznačnih riječi može se iščitati koliko joj u ovom trenutku znači podrška znanih i neznanih ljudi.

"Da ljubav doista ne odustaje, pokazali sve mi upravo vi... od kad je pjesma izašla prije dva tjedna, neprestano mi dolaze vaše poruke podrške... Hvala svima što je slušate, gledate, pjevate gdje god da jeste pod kapom Nebeskom... hvala Vam 319.626 puta", napsala je Danijela uz isječak iz video spota "Ljubav ne odustaje".

I na ovu objavu pratitelji su je zasuli izljevima ljubavi, emotikonima srca kojima su joj htjeli pokazati da ima njihovu podršku.

Čitajte i: Kraj najdugovječnije veze na domaćoj sceni! Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli nakon dva desetljeća

Čitajte i: Razlozi šokantnih prekida: ‘Bože, koliko je život kratak, živim li ga onako kako želim?‘

Obilježila i poseban dan

No, ovo nije prvi put da se simpatična Splićanka oglasila nakon što se saznalo da su ona i njezin dugogodišnji partner Petar Grašo okončali svoju vezu i nastavili živote na različitim adresama. Naime, Danijela je, također putem Instagrama, odlučila prekinuti šutnju i obilježiti jedan poseban dan - za Split i sve Splićane.

Na blagdan svetog Duje, Martinović je putem Insta storyja, uz svoj prepoznatljiv osmijeh, zaželjela sve najbolje pratiteljima. "Drage moje sugrađanke i dragi moji sugrađani, sretan nam Sveti Duje", kratko je kazala Danijela.

Vijest o prekidu Petra i Danijele prošlog je tjedna pogodila mnoge obožavatelje. Bivši par proveo je zajedno 24 godine, svoju su privatnost uvijek čuvali od očiju javnosti, iako su se često pojavljivali na događanjima, koncertima i raznim feštama zajedno. Zbog svega toga mnogi su ih smatrali najskladnijim parom na estradi.

Linker
19. travanj 2024 07:02