Mario Kučera
slika i prilika

David Skoko objavio sina koji se zabavlja u kuhinji, a svi se slažu u jednom: 'Isti ti'

Otkako se prvi put pojavio na televizijskim ekranima, chef David Skoko postao je u kratkom vremenu ljubimac publike. U raznim kulinarskim emisijama - od MasterChefa do showa“Kuhan i pečen” - pokazao je koliko strastven u svom poslu, ali i koliko je strpljiv i smiren. Tu dozu mirne luke uvijek nalazi uživajući obitelj pogotovo u ovim neobičnim vremenima kad jedno vrijeme nije radio zbog pandemije.

Chef David Skoko (44), vlasnik jednog od najpoznatijih i najpopularnijih hrvatskih restorana - "Batelina" u Banjolama kod Pule vodi vrlo dinamičan i sretan život! Krasi ga neizmjerni talent, magična osobnost i strast, ali i skladni privatni život. Njegova supruga Ana i slavni chef ponosni su roditelji 12-godišnjeg Antona i 8-godišnje Franke.

Njegov sin Anton odmalena prati njega i djeda u ribolovu, a najviše uživa kad jede ribu koju je sam ulovio. Najnovija obnova Ribarevog sina na Instagramu sve je raznježila jer njegov sin Anton pozira s rakovicama u kuhinji koje je netom prije ulovio. Svi su automatski vidjeli njihovu nevjerojatnu fizičku sličnosti... "Isti ti", komentirali su njegovi pratitelji.

David Skoko uvijek naglašava kako je sretan čovjek.

"Posložio sam prioritete, a na vrhu je moja obitelj.", rekao je sretni chef koji zna i recept za sretan brak.

Slavni chef apsolutno se slaže s mitom da ljubav ide kroz želudac, pritom istaknuvši kako se upravo kroz jela svoje supruge u nju zaljubi svaki dan uvijek iznova. Kad je riječ o afrodizijacima, nije posebno apostrofirao ni jedan, ali je zato dodao: "Ljubav koja se prenese u svaki obrok koji se skuha dragoj osobi je afrodizijak."

David Skoko_privatne fotografije
Privatni album

David i njegova Ana ljubitelji su dugih putovanja motorom. Obišli su tako već cijelu Europu. – 'Na bračno putovanje smo išli do Portugala i u 13 dana prešli osam tisuća kilometara', kaže David i dodaje da Ana nije imala ništa protiv takvog medenog mjeseca.

Čitajte i:

VIDEO INTERVJU | David Skoko otkrio nam je tko je 'stara kuka', ujedno njegov najveći životni uzor

VIDEO | Divlje, a ukusno: David Skoko skuhao nam je jelo koje smo odmah poželjeli isprobati

Iskoristite jedinstvenu priliku: 'Osvojite' vrhunskog chefa Davida Skoku samo za sebe!

Linker
17. travanj 2024 15:09