21 odgovor na uni tv

Dejana Rosuljaš, Nevena Rendeli Vejzović i Sandra Pajović voditeljice nove emisije na TV UNI

Čak i najveći fanovi otkrit će nešto što nisu znali o svom idolu u talk showu ‘21 odgovor‘ koji kreće na novoj televiziji od četvrtka 3. veljače. Bajaga je prvi gost voditeljice Dejane Rosuljaš, a uz Dejanu emisiju će voditi i Nevena Rendeli Vejzović te Sandra Pajović.

Kroz iskrene izjave i šokantne ispovijesti gledatelji će upoznati zvijezde iz drugog kuta svakog četvrtka u 21 sat na UNI. U emisiji ”21 odgovor” šarmantna voditeljica Dejana Rosuljaš ugostit će niz poznatih osoba koje nas intrigiraju, ali čija je prošlost i sve ono što su prošli na putu do uspjeha ostalo nepoznato ili čak pogrešno protumačeno. Prvi gost bit će velika glazbena zvijezda Bajaga.

”Jako sam uzbuđena i jedva čekam da počnemo s emitiranjem. Drago mi je da je upravo emisija ”21 Odgovor” ta s kojom počinjem svoj angažman na UNA TV, jer je u pitanju talk show u kojem sam ”svoj na svome”, a istovremeno i format intervjua koji još nije viđen na našim prostorima pa predstavlja i svojevrstan izazov. Sigurna sam da ćemo se svi sjajno zabavljati, na prvom mjestu naša publika, a zatim i gosti i ja”, iskrena je Dejana.

image
PROMO

Iz jednog potpuno drugačijeg kuta upoznat ćemo zvijezde koje su spremne hrabro se suočiti s nesvakidašnjim pitanjima i govoriti ne samo o uspjesima već i o životnim iskušenjima, pa i promašajima. Njihova iskrenost sigurno će probuditi u gledateljima suosjećanje jer će pokazati koliko su istovremeno i snažni i ranjivi. Saznat ćemo i kako se baš svi u životu moraju suočiti s povremenim neuspjesima i izazovima te koliko ih je to ojačalo na putu ka vrhu.

Čitajte i: Ovogodišnjim televizijskim transferima ne vidi se kraj: Ana Miščević nakon 17 godina odlazi s RTL-a

Uz Dejanu koja otvara ovaj talk show, emisiju će voditi i Sandra Pajović te Nevena Rendeli Vejzović.

”21 odgovor” je novi format do sada neviđen na ovim prostorima jer donosi dramatičnost trenutka u kojem je gost uvijek u borbi s ograničenim vremenom za odgovore. Emisija otkriva istinske želje, tajne, nadanja i greške koje poznate osobe žele ispraviti ili se zbog njih žele ispričati. Gledatelji će sigurno biti dirnuti do suza, a često će se i nasmijati zajedno s voditeljicom i njenim gostom.

image

Nevena Rendeli Vejzović jedna je od voditeljica

RONALD GORSIC/CROPIX

Posebna zanimljivost je da gosti nemaju prostora za izbjegavanje odgovora na pitanja s kojima se do sada nisu željeli suočiti. Neće moći pričati o nečemu drugom ili koristiti različite trikove kako bi izbjegli konkretne odgovore, jednostavno neće imati vremena za to. Imaju samo dvije minute za odgovor i moraju ih vrlo mudro iskoristiti. Ne mogu se izvlačiti šarmom i različitim trikovima jer im pravila formata to ne dopuštaju. Voditeljica će im postavljati dva tipa pitanja, zelena i žuta. Zelena pitanja su jednostavnija i povezana sa zanimanjem gosta. Potom slijede teža pitanja, ponekad kontroverzna i vrlo osobna. Ipak, pitanja nikada neće biti neukusna.

Čitajte i : Ivana Paradžiković o izazovima nakon odlaska iz Provjerenog: ‘Imam mnogo moćnih neprijatelja, ali uzdam se u karmu‘

Linker
24. travanj 2024 16:20