Zaiskrilo je već na audiciji

Dobili su uloge zahvaljujući očitoj kemiji već na prvi pogled, a potom se i zaljubili

Novi film o Batmanu uskoro pristiže u kina, a Robert Pattinson i Zoë Kravitz su se prisjetili svojih prvih zajedničkih scena.

Glumci Robert Pattinson i Zoë Kravitz jedan su od onih hollywoodskih parova među kojima iskre naprosto frcaju gdje god se pojavili. No, čini se kako odnos glumačkog dvojca ima određenu povijest, baš poput onog između Batmana i Žene mačke. Naime, zvijezde filma The Batman, koji u kina stiže početkom ožujka, poznaju se više od deset godina, a njihova ljubavna priča je započela na "testiranju" kemije između glumačkog para 2019. godine.

Naime, na dan audicije oboje su osjećali jak pritisak, a Kravitz je za EW izjavila kako je "Samo čitanje scenarija o kemiji između likova bilo doista intenzivno". Naime, glumica je s Pattinsonom morala izvesti nekoliko intimnih scena u kojima se Batman i Selina nalaze u filmu. Prvi audicijski zadatak koji je Kravitz dobila bilo je skidanje motorističke kacige na cool način, što je glumici zadalo priličan pritisak.

image

Ljubav između glumačkog dvojca dogodila se upravo na snimanju.

SUPPLIED BY LMK/IPA/IPA/PROFIMEDIA

Svoj prvi zajednički zadatak dvojac je opisao kao veoma stresan, no redatelj Mat Reeves nije uočio ništa; on je bio oduševljen njihovom povezanošću, a naveo je i kako je njihova ljubavna priča "apsolutno središnja" u filmu.

Čitajte i: Robert Pattinson progovorio o problemu koji ga muči: ‘Morao sam uzeti valium‘

Šest godina nakon filma Batman v Superman: Zora pravednika s Benom Affleckom u glavnoj ulozi, stiže najnoviji pokušaj Warner Brosa da ponovno pokrenu ovu franšizu, a film će pratiti drugu godinu Brucea Wayneovog rata protiv kriminala i Batmanovu detektivsku stranu. Što se tiče Seline, iako se prikazuje dio njezina života u kojem jako voli mačke i povremene provale, još nije usvojila nadimak Catwoman.

Stavljanje Batmanove i Selinine veze u fokus novog filma događa se zbog toga što je ona sastavni dio mitologije. Veći dio svoje osamdesetogodišnje stripovske povijesti dvojac je vodio kompliciranu ljubavnu vezu jer djeluju na različitim stranama zakona.

Linker
15. travanj 2024 19:48