Pogled unazad

Dobitnik Oscara odao je počast najvažnijoj ženi u svom životu: ‘Hvala što si me naučila sanjati‘

Koliko mu je važna dokazuju zajedničke fotografije sa raznih događanja - ona mu je najdraža pratnja, prijateljica i savjetnica.

Prva osoba na koju je holivudski glumac Jared Leto pomislio na svoj okrugli, 50. rođendan njegova je mama, 70-godišnje Constance Leto. Dokazuje to fotografija koju je podijelio na društvenim mrežama, a prikazuje njegovu mamu u ranim 20-tima trudnu do zuba s njim.

- Moja mama i ja u Louisiani. Rođen sam u 14:36 po srednjem vremenu 1971. Sama je napravila haljinu od starih draperija - otkrio je glumac rođen 26. prosinca kao mlađe dijete u ne baš sretnom braku fotografkinje Constance Meterjon i čašici sklonog Anthonyja Bryanta: razveli su se kad je bio dijete, a njegov otac kasnije je počinio samoubojstvo. Majka mu se preudala za liječnika Carla Leta koji je posvojio Jareda te njegovog godinu dana starijeg brata Shannona. Danas ga mama ponosno prati na neka javna događanja: bila je s njim sredinom studenog, na premijeri filma "Kuća Gucci", u njujorškom u Lincoln Centru, piše Daily Mail.

Ranije ove godine glumac i glazbenik s 21,6 milijuna pratitelja na društvenim mrežama otkrio je kako je njegova "majka ispuzala iz blatnjavih obala Mississippija sa šakom bonova za hranu u jednoj ruci i dvoje djece u drugoj, s misijom ostvariti bolji život za svoju djecu i sebe. Hvala što si me naučila sanjati", poručio joj je povodom Majčinog dana.

image

Constance i Jared Leto

FOTOGRAFIJE: STEWART COOK/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Kronologija karijere kralja transformacije: Jared Leto živi svoje uloge kao rijetko koja holivudska faca

Čini se da je nedavna rođendanska objava s mamom za sad sve čime je obilježio rođendan, ne računajući nedavno objavljenu fotografiju kojom je popratio i skori početak prikazivanja svog novog filma "Morbius" redatelja Daniela Espinose. Tumači naslovnu ulogu, biokemičara Michaela Morbiusa koji zbog eksperimentalnog lijek postaje vampir.

Dosljedan sebi, dobitnik Oscara poznat po tome što svojim likovima "ulazi" pod kožu, fotografirao se se s tragom (lažne) krvi u kutu usana i kriškom torte. Radi se o njegovom prvom filmu o Marvelovovom super junaku i sudeći po toj objavi, odlično se zabavljao. Prikazivanje počinje krajem siječnja iduće godine.

Linker
25. travanj 2024 01:23