propala suradnje

Dok njegova obitelj uživa u Hrvatskoj Brooklyna Beckhama dočekala loša vijest

Pompozno objavljena suradnje brenda Superdry i Brooklyna Beckhama naglo je završila nakon osam mjeseci.

DOK mama Victoria, tata David, sestra Harper Seven i brat Cruz uživaju na odmoru u Hrvatskoj, Brooklyna Beckhama dočekala je loša vijest. Kako piše Daily Mail, kompanija Superdry raskinula je s njim skoro devet milijuna kuna vrijedan ugovor.

Prošlog studenog, Superdry je objavio da je najstariji sin bračnog para Beckham postao njihov novi ambasador. Vijest su objavili na velikoj zabavi organiziranoj na londonskom Oxford Streetu, na koju su pozvali sinove Liama Gallaghera Genea i Lennona te nećakinju princeze Diane Lady Kitty Spencer.

Šef Superdrya Julian Dunkerton tada je govorio: "Angažiranje Brooklyna Beckhama dokaz je da kao brand idemo u dobrom smjeru. Kao kompanija želimo ostaviti pozitivan utjecaj na sadašnje i buduće generacije, generacije kojima se Brooklyn obraća."

Brooklyn je pak tvrdio da u svakodnevnom životu nosi Superdry.

"Njihove stvari su tako udobne. Moja zaručnica stalno krade moje majice jer su tako mekane, voli spavati u njima. Volim i jednu njihovu jaknu, narančasta je i dolazi mi taman do guze. A cipele su im veganske, kako je to moguće?", govorio je.

Brooklyn je potom odradio kampanju za njihovu odjevnu kolekciju i reklamirao ih na Instagramu, gdje ga prati 14 milijuna ljudi. To pak nije najbolje prošlo kod njegovih pratitelja, koji su mu odmah istaknuli da je licemjerno reklamirati veganske tenisice dok se istodobno snima kako priprema odrezak.

Sad iz Superdrya pričaju drugačiju priču.

"Redovito razmatramo naše suradnje i odlučili smo raditi s drugima", rekli su. Brooklynov tim pak nije želio ništa komentirati.

Linker
19. travanj 2024 03:21