U dobrom društvu

Dok se Amber znojila u sudnici, Depp je slavio na drugom kontinentu sa slavnim prijateljima

Posljednju etapu pravne borbe glumac je odradio vrlo ležerno i to s drugog kontinenta.

Pod budnim okom javnosti privedena je kraju jedna od najbizarnijih parnica između bivših supružnika Amber Heard i Johnnyja Deppa. Iako su glumica i glumac tražili mnogo veće odštete od onoga što su na kraju dobili - jasno je tko je u ovom pravnom slučaju izašao kao pobjednik. Johnny Depp, možda će dobiti 'samo' 15 od traženih 50 milijuna dolara, ali bitnija mu je presuda da su optužbe njegove bivše proglašene - klevetom.

Iako bi netko mislio da će glumac, kojem su zbog optužbi za obiteljsko nasilje otkazane brojne uloge i poslovi, dojuriti u sudnicu kako bi čuo presudu porote. No Johnny je posljednju etapu pravne borbe odradio vrlo ležerno i to s drugog kontinenta.

image

Amber Heard nakon presude

FOTOGRAFIJE:SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Dok se Amber znojila u sudnici s timom pravnika, Johnny je tamo poslao svoj tim dok je on opušteno nazdravljao s prijateljima u pubu. I to kakvim prijateljima, Depp je u Ujedinjenom Kraljevstvu pio pivo s gitarističkom legendom Jeffom Beckom. S glazbenikom je tijekom vikenda održao dva koncerta u Sheffieldu i Londonu.

Čitajte i: Johnny Depp: ‘Hvala vam što se mi vratili život‘! Amber Heard ogorčena: ‘Brdo dokaza nije bilo dovoljno!‘

Kada je stigla vijest o presudi Depp je slavio u pubu u Newcastleu s Beckom i engleskim pjevačem Samom Fenderom.

image

Johnny Depp uživa u Engleskoj

SPLASH/PROFIMEDIA

Istovremeno njegova bivša Amber Heard ušla je u sudnicu, odjevena u crnu haljinu, a izgledala je anksiozno. Nakon što je presuda pročitana, Heard je kratko zagrlila odvjetnike i izašla iz sudnice.

Depp se o presudi oglasio putem izjave. "Prije šest godina, moj život, životi moje djece, kao i životi onih koji su mi najbliži, kao i svih onih koji su me mnogih godina podupirali, zauvijek su se promijenili. I šest godina nakon toga, porota mi je vratila život natrag. Vrlo sam ponizan", kazao je Johnny Depp.

Linker
16. travanj 2024 08:17