Ponosan otac

Dom Ivana Rakitića pršti od zabave i veselja: Njegova najstarija kći nova je buduća ‘Shakira‘

Malena Althea u srpnju je navršila sedam godina, a njezin najveći idol je poznata kolumbijska pjevačica čije plesne pokrete ‘skida‘ bez puno muke.

U kući našeg nogometaša Ivana Rakitića nikada nije dosadno, a za sve su zaslužne njegove kćeri Althea (7) i Adara (5). Ivan na Instagramu, osim nogometnih trenutaka, voli dijeliti i one privatne. Do sada je većinom objavljivao fotografije na feedu, a u posljednje vrijeme otkrio je opciju Reelsa, odnosno kratkih videa.

Zadnji "reelom" nasmijao je i rastopio srca mnogih fanova i prijatelja koji su mu ostavili oduševljene komentare, a glavna zvijezda videa je njegova starija kći Althea. Naime, malena očito obožava i pjevačicu Shakiru pa je "rekonstruirala" njezine pokrete iz videa za pjesmu "Girl like me".

"Nova verzija 'Girl like me' izazova. Moja kći pleše poput svog idola!", napisao je ponosni otac.

Althea je u srpnju proslavila velikih sedam godina, a mama Raquel, tata Ivan i seka Adara su joj priredili veliko slavlje i ogromnu tortu u obliku Disneyjevog dvorca na kojima su ispisana imena obiju kćerkica.

"Moje sunce, moja princezo, danas imaš sedam godina! Ove godine si se puno promijenila, rasla si i sve više formirala svoju osobnost, koju obožavam! Vesela si, nasmijana i voliš se zabavljati. Ponosan sam što si moja kći, pokazala si mi osmijeh može promijeniti mnoge stvari. Obožavam kad mi pričaš svoje priče, intenzitet s kojim živiš je predivan. Uživaj u svom danu. Sretan rođendan princezo", napisao je nogometaš ispod fotografije i raznježio svoju publiku.

Romantična filmska priča

Althea i Adara kruna su ljubavi Raquel i Ivana koji su se upoznali u siječnju 2011. kada je nogometaš došao u španjolsku Sevillu igrati za istoimeni klub. Raquel mu je poslužila piće i osvojila ga na prvi pogled.

"Raquel sam upoznao svoje prve večeri u Sevilli. Negdje oko ponoći nagovorio sam brata Dejana, koji mi je i menadžer, da odemo na piće u grad. Sjeli smo u prvi kafić i čim sam ugledao Raquel, koja je tamo radila kao konobarica, rekao sam mu da će mi ta prelijepa djevojka postati žena. Iako mi je trebalo dugo da je privolim da iziđe sa mnom na spoj, znao sam da joj se sviđam jer me nikada nije odbila, samo se izvlačila da nema vremena. A kako je govorila samo španjolski, sporazumijevali smo se rukama, poput Tarzana i Jane - sve dok ga ja nisam naučio. I danas kod kuće pričamo španjolski iako ona i Althea dobro razumiju hrvatski, samo što ga ne govore", ispričao je Rakitić jednom prilikom.

Par se vjenčao u tajnosti u travnju 2013., a za vjenčanje se saznalo kada je španjolski sportski novinar sasvim slučajno nabasao na njihovo slavlje te njihovu fotografiju objavio na svom Twitteru uz čestitke mladom paru. Raquel je jučer proslavila 31. rođendan, a suprug joj je priredio pravo iznenađenje - napuhao je balone u obliku srca, darovao šest buketa ruža od kojih svaki sadrži po jedno slovo njezinog imena i raskošne slastice.

"Sretan rođendan moja ljubavi! Znaš da si mi najvažnija osoba u životu, želim ti sve najbolje. Ponosan sam što s tobom slavim ovaj specijalan dan. Volim te puno", napisao je zaljubljeni nogometaš.

Linker
16. travanj 2024 07:37