Slavne navijačice

Domaće glazbenice navijaju za Konstraktu: ‘Afrika paprika želi večeras puno sreće zdravoj umetnici‘

Kako nam se približio dan velikog finala tako su i neke domaće glazbenice pružile javnu podršku Konstrakti putem društvenih mreža.

Euforija koju je uspjela proizvesti Ana Đurić Konstrakta svojom pjesmom In Corpore Sano i nastupom kojim predstavlja Srbiju na izboru Eurosong 2022. već se dugo ne pamti. Osim stranih i domaćih medija, glazbenicu podržavaju i brojni obožavatelji tog natjecanja, ali i ljudi koji inače ne prate taj spektakl.

Kako nam se približio dan odluke i velikog finala tako su i neke domaće glazbenice pružile javnu podršku Konstrakti putem društvenih mreža.

UŽIVO: VEČER ISTINE U TORINU! PRATITE S NAMA ZAVRŠNICU EUROSONGA 2022., GLASOVANJE I PROGLAŠENJE POBJEDNIKA IZ DVORANE PALA OLIMPICO

Severina je na Instagramu objavila svoj nastup s pozornice Eurosonga, gdje je izvela svoju legendarnu pjesmu Moja štikla, a tim je putem poželjela Ani Đurić sreću u večerašnjem finalu.

"Afrika paprika želi večeras puno sreće zdravoj umetnici i umetnicima", napisala je Severina označivši Konstraktu, te je poručila da dolazi u Glibovac 2023.

Ida Prester još od Konstraktine pobjede na državnom natjecanju u Srbiji otvoreno podržava svoju poznanicu i kolegicu, a ususret finalu na Facebooku je komentirala fenomen koji je jedna umjetnica uspjela napraviti.

"Sve što desetljećima nisu uspjeli dejtoni, NGO-ovi ni visoki europski predstavnici, uspjela je neobična žena s lavorom. Pametna, draga i van svih klišeja. Čitam naslove i komentare, cijela regija svim srcem navija, Konstrakta je naša, sva plemena, zastave i entiteti. Možda je samo glitch u matrixu, iluzija ili utopija, al' baš budi nadu. Takav je taj naš Balkan, stari zavodnik, taman kad ga prekrižiš i odustaneš, on izvede neku magiju i opet mu sve vjeruješ. A možda stvarno najbolje tek slijedi", napisala je Ida.

FENOMEN KONSTRAKTE! HOUDEK: "MOŽE DO POBJEDE!", MATIJA VUICA: "IMA SVE, ALI...", STRUKAR: "ADUTI SU JOJ JAKI"

Pjevačica Ivana Kindl također navija za Anu Đurić, podržala ju je zajedničkom fotografijom uz poruku podrške.

image

Ivana Kindl podržava Konstraktu.

INSTAGRAM IVANA KINDL

"Moja vršnjakinja i koleginica Konstrakta ako ne pobijedi večeras, ulazi u top 10 garant! Sretno", poručila je Ivana dodavši 'Corpus je sanum'.

Linker
19. travanj 2024 21:32