privatni album
sunce nakon kiše

Domaće glumice sređene tip-top na jednom zagrebačkom balkonu: Mila i Ecija pohvalile se frizurama

Nakon popuštanja mjera, sve se ponovno polako vraća u normalu. Velike glumice i prijateljice odlučile su proslaviti i to tako što su se pokazale u najboljem svijetu. U dizajnerskoj odjeći s frizurama, dugo si nisu priuštile takav luksuz.

Lijepo vrijeme izmamilo je dame hrvatskog glumišta da slave život. Glumica Ecija Ojdanić pohvalila se da je u društvu svoje divne kolegice Mile Elegović, a dodala je da osim frizure ima i dizajnersku haljinu, ali i šminku nakon dugo vremena.

Na osunčanom balkonu popile su šampanjac, slaveći povratak u normalu.

"Pošteno se nisam naspavala od potresa, koji mi je jedno od najstrašnijih iskustava u životu i želim ga što prije zaboraviti. Sigurno mi nikada neće biti inspiracija u bilo kojoj vrsti mojeg umjetničkog izražavanja", rekla je netom nakon potresa zagrebačka glumica Mila Elegović koja je razorne udare doživjela u samom centru grada, u stanu bivšeg supruga, fotografa Ivana Balića Cobre.

"Stan mog bivšeg supruga pretrpio je veliku štetu, stanovi mojih kolega, znanih i neznanih još i više, a ja više nikad neću biti ista. Ali i to je u redu jer u ovim vremenima doznajemo od kakva tkanja su nam duše. Moja ponosno nosi zagrebačke niti. Najljepše od svega jest da u ovim danima komuniciramo jedni s drugima više nego ikada. Jer se trebamo - istaknula je Mila koja je objasnila da njihova ljubav nikad neće prestati.

Ivan Balić Cobra
Mila u središtu Zagreba nakon potresa

"Nisam očekivala da će mi se to u životu dogoditi, znam da je to neuobičajeno, no naš odnos nije završen. Završila mu je ta neka faza tog nekog bračnog, muško ženskog odnosa, ali on je meni iz nekog razloga potreban, a i ja njemu, pa se taj odnos nastavio.

On nema djece, ja nemam djece, on mi je velika podrška, suradnik mi je, i strašno je zaslužan za moju karijeru, jako puno i mislim da se tu razvila neka vrsta mentorstva između nas.

Tu sam doživjela da ljubav ako je prava - nikad ne umire, samo prelazi u drugi oblik, ona ne iščezne ako joj ljudi pristupaju s poštovanjem'.

premijera Cabaret Preko veze / Kerempuh / Zagreb 17.02.2019. / foto: Maja Jurovic / Mila Elegovic i Ivan Balic Cobra
Maja Jurović
Mila uvijek naglašava da bivšem suprugu puno toga duguje

Čitajte i:

Ecija Ojdanić dugo je muku mučila: 'Shvatila sam da je problem s kilogramima - u glavi'

Utučena Ecija Ojdanić: 'Ovaj potres pa smrt u obitelji... Taj niz me dotukao'

Mila Elegović iznenadila cijelu špicu: Na stranu lijepi kaput, samo se u atraktivne čizme gledalo

Linker
06. travanj 2024 04:52