Ljubv je u staji

Domenica i kobila Magma: 'Možda ću postati kuma ždrijebetu, ako sve prođe kako treba'

Domenica Žuvela je otkrila kome se ne javlja, odnosno kome se javlja na telefon te kako je izgledalo njezino upoznavanje s konjima, koji su imali značajnu ulogu u njezinom novom spotu.

Pjevačica Domenica Žuvela (27) iznenadila je novim stilom i bržom pjesmom koju je nedavno objavila. Kao stvorena za ljetnu atmosferu, pjesma "Zovi" govori o ljubavnom razlazu i ženi koja skupi snage ne odgovarati na pozive muškarcu koji ju se povrijedio. Domenica je u razgovoru za Gloria.hr otkrila ima li netko kome se ona ne javlja.

"Danas je malo naporno to što si dostupan svima, posebno u vrijeme društvenih mreža. Koliko mogu, ipak se držim privatnosti i odgovaram samo u određenim situacijama", kazala je pjevačica. A po pitanju vlastitog dostojanstva, mlada Korčulanka ima savjet i za sve djevojke.

"Želim poručiti svim mladim curama da budu same sebi uvijek najvažnije! Kad si mlad to ponekad zaboraviš. Ne treba žaliti za ničim, a trebaju se proći neke stvari u životu kako bi znao što želiš, a što ne", rekla je.

Želim poručiti svim mladim curama da budu same sebi uvijek najvažnije! Kad si mlad to ponekad zaboraviš.

Najveća zvijezda spota

U spotu se Domenica pojavljuje u iznimno atraktivnim kombinacijama boho stila, koje podsjećaju na Divlji zapad, a sniman je na nekoliko lokacija. Kako je otkrila pjevačica snimili su ga za kratko vrijeme, ali zato su pripreme trajale dva tjedna.

Domenica kaže da su spot snimili u samo dva popodneva.

"Podijelili smo ga u dva popodneva zbog vrućine, tako da smo ciljali dva zalaska sunca kad je najlipše prirodno svijetlo. Jedna lokacija je u Žrnovnici u kamenolomu, a druga su Blace iznad Solina s predivnim pogledom na cijelu našu obalu i otoke", otkrila je glazbenica.

Iako je imala veliku konkurenciju, jer i pjevačica i plesačice, a i glumac Luka Čerjan jako dobro izgledaju, definitivno je najveća zvijezda spota kobila Magma. U videu Domenica jaše plemenitu životinju, a za vrijeme dvotjednih druženja, pjevačica se zainteresirala za taj sport.

Čak je ni 'napad' pastuha nije odvratio od žeje da se sportskim jahanjem bavi u budućnosti.

Vatreno krštenje u staji

"Konji su toliko predivne i plemenite životinje, a posebno Magma, koja me oduševila karakterom i ljepotom. Prvi put sam došla u doticaj s njima kada sam krenula u pripremu spota, tako da sam svakodnevno bila na treninzima da budem što opuštenija na snimanju. Guštala sam u šetnjama, hranjenju, a pogotovo četkanju. Svima bi preporučila jer je zaista nevjerojatno iskustvo!", opisala je Domenica.

Slučajno sam se našla u trenutku kada je pastuh provalio štalu zbog kobile koja je bila topla i to na sreću kada je već bio kraj treninga

Za vrijeme koje je provela u stajama, pjevačica je doživjela sve što se može dogoditi u blizini tih brzih i snažnih životinja, no ni to je nije odvratilo od novog hobija.

Ljeto planira provesti na rodnoj Korčuli.

"Slučajno sam se našla u trenutku kada je pastuh provalio štalu zbog kobile koja je bila topla i to na sreću kada je već bio kraj treninga. Da se to dogodilo u sred treninga, stvarno ne znam sto bih napravila... vjerojatno se skamenila jer ti stvarno nije svejedno kad vidiš tu snagu i brzinu - dva pastuha u galopu, koja su se borila za nju, a mi smo se doslovno penjali na ograde. Scena kao iz nekog filma. Na kraju nitko nije bio ozlijeđen, a zezamo se da ću za 11 mjeseci možda postati kuma ždrijebu ako bude sve kako treba", prisjetila se Domenica koja se kako je rekla da se totalno zaljubila u ovaj sport kojeg u budućnosti definitivno ima u planu.

View this post on Instagram

& #zovi

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica) on

Novu pjesmu "Zovi", autora Tončija i Vjekoslave Huljić, Domenica će izvesti i na ovogodišnjem CMC festivalu. "Uzimam kratku pauzu za odmor i vodene aktivnosti na otoku, a nakon toga se vraćam konjima i Magmi", najavila je i dodala da je cijela situacija po pitanju koncerata i dalje neizvjesna zbog situacije s virusom. Upravo zato planira što više vremena tijekom ljeta provesti doma na Korčuli i odmoriti za, kako se nada, radnu jesen.

Pročitajte i:

Ne znaš tko je ljepši: Domaće zvijezde odabrale su neke od najdivnijih lokacija plave boje

Divlja strana Domenice: Pjevačica iznenadila odvažnim novim stilom, a otkrila je i novu ljubav

Domenica Žuvela otkrila što najčešće kupuje na muškom odjelu i čiji savjet uvijek sluša

Nikad emotivnija i zanosnija Domenica: 'Pjesma me osvojila na prvu pa se nadam da će tako i moju publiku!'

Linker
17. travanj 2024 09:17