tad nitko nije ni slutio

Doris i Boris ulaze u ‘Superpar‘: Bivši supružnici dolaze kao iznenađenje - iz prošlosti

Popularan RTL-ov show "Superpar" u sezoni koja je upravo krenula s prikazivanjem ugostit će poznat par koji više nije par. Doris Pinčić i Boris Rogoznica u najavnom isječku izgledaju sretniji no ikad.

Popularan televizijski show "Superpar" donosi veliko iznenađenje za gledatelje! U showu će se pojaviti sad već bivši supružnici Doris Pinčić i Boris Rogoznica koji su u lipnju ove godine potvrdili razlaz.

"Mi smo par kao i svaki drugi, sa svojim usponima i parovima. Ne mislimo da smo superpar, ali se trudimo", izjavila su poznata lica hrvatskog javnog života.

U najavnom videu kojim su gledateljima dali do znanja da ulaze u show, Boris i Doris nasmijani viču: "Dolazimo vam!"

image
Doris i Boris u najavnom videu za RTL-ov show "Superpar".
FOTOGRAFIJE: RTL VIDEO/ SCREENSHOT

Mnoge je fanove RTL-ovog showa zbunilo kako će bivši supružnici nastupiti u showu o parovima, no uskoro je stiglo objašnjenje da su epizode s voditeljicom i glazbenikom snimane krajem 2019. godine, kad je par još uvijek bi u čvrstoj vezi.

O razlazu se dugo govorilo

Glasine o prekidu krenule su kolati početkom 2020. godine, a Boris je u razgovoru za portal Gloria.hr izjavio: "Imam dosta prijatelja koji su stalno u nekim sukobima sa svojim bračnim partnerima, po tom nekom prosjeku ni mi nismo daleko od njih. I mi imamo trzavice, sukobe, ali mogu reći da nam nije u interesu da bračni život provedemo u svađi. Svjesni smo da, ako smo već skupa, moramo probleme svesti na minimum. Poanta bračnog života je u tome da partnera usrećiš, da mu ponudiš sretan život, daš mu sebe, daš mu ljubav".

image
FOTOGRAFIJE: LUKA GERLANC/CROPIX

Sedma godina braka bila je kobna

Ipak, sve do lipnja činilo se da će roditelji sina Donata i djevojčice Gite uspjeti izgladiti stvari, sve dok u lipnju u medijima nije odjeknula potvrda da im je sedma godina braka ipak bila kobna.

Ljubavna priča ovog para počela je prije nekoliko godina i rezultirala je romantičnom svadbom u rodnom im Zadru. Vjenčali su se 6. rujna 2013. godine u zadarskoj katedrali Sv. Stošije, a na vjenčanje je pristigao niz gostiju iz svijeta filma i televizije. Tada je Doris bila velika zvijezda u usponu, u svijet slavnih lansirala ju je serija 'Larin izbor', nakon koje su uslijedile velike poslovne prilike. Ubrzo se našla u medijskom svijetu, započevši voditeljske angažmane na Narodnom radiju i RTL-u.

image
Doris i Boris na dan vjenčanju u Zadru.



FOTOGRAFIJE: LUKA GERLANC/CROPIX

Čitajte i:

Potvrđen razlaz Doris pinčić i Borisa Rogoznice! Doznajemo što se dogodilo s brakom slavnog para

Boris Rogoznica sasvim iskreno: "Doris je za mene pojam, a mi ćemo biti bolji nego što smo bili"

Nije mu lako! Boris se povukao i ne želi dolijevati ulje na vatru, no kako je reagirala Doris?

Linker
19. travanj 2024 08:28