Marko Todorov / CROPIX
velika sreća

Doris Pinčić spremna za novo poglavlje nakon dugo vremena: 'Privodimo kraju našu avanturu'

Turbulentni životni period voditeljica polako ostavlja iza sebe, uskoro će dobiti i drugu diplomu. Dvije godine studira komunikacije na privatnom fakultetu, no truda joj nije žao - jer rad na sebi uvijek se isplati.

Glumica i voditeljica Doris Pinčić ne odustaje od rada na sebi, a unatoč teškom životnom razdoblju kroz koje je prošla, nije zapostavila studij komunikacije na privatno učilištu u Zagrebu. Svestrana Doris karijeru je počela kao glumica u seriji "Larin izbor", a potom je postala omiljena voditeljica - radijska i televizijska.

Shvativši da će mediji vjerojatno biti karijera kojom će se baviti cijeli život, Pinčić je upisala još jedan studij i uz sve obaveze - poslovne i privatne, nije odustala dok nije došla pred sam kraj fakulteta.

Moj diplomski studij komunikacija i ja privodimo kraju našu avanturu.

"Dvije godine beskrajnog uživanja u učenju, upoznavanju gradiva koje nisam poznavala, vrhunskih predavača - cijeli faks koji stoji na raspolaganju za studente, a i studenti međusobno", napisala je Doris i dodala da je vrijeme koje uložimo u naše znnje i rad na sebi najbolje vrijeme, ono od kojeg koristi imaju svi oko nas.

Vrijedna Doris fotografijom je dokazala da grije stolicu pa se fotografirala u svom kućnom uredu, kako piše diplomski rad koji će obraniti za kraj studija komunikacija. Voditeljica nikada ne propušta naglasiti važnost obrazovanja i učenja, vrijednosti su to koje će usaditi i svojoj djeci. Budući da je Pinčić već diplomirala na Akademiji glume i lutkarstva u Osijeku, ovo će joj biti već druga diploma.

Čitajte i:

Ornela Vištica postala je poruku podrške kolegici Doris Pinčić: 'Možda smo odrasle preko noći'

'Strahovala sam': Doris Pinčić otkrila s kakvom se dijagnozom nosi od 14. godine

Prokletstvo ili samo mit? Domaći bračni brodolomi iza kojih stoje nemilosrdne brojke

NIJE MU LAKO! Boris se povukao i ne želi dolijevati ulje na vatru, a kako je na sve reagirala Doris Pinčić?

Linker
20. travanj 2024 13:58