Getty Images
PET GODINA ZABRANA

Dozvola za ljubav: Tom Cruise više ne može braniti vezu Katie Holmes i Jamieja Foxxa

Iako se već tri godine govori o vezi Katie Holmes i Jamiea Foxxa, njih dvoje nikada nisu snimljeni u romantičnom izlasku - sve dosad.

Posljednjih nekoliko godina priča se o vrlo tajnovitoj vezi Katie Holmes i Jamieja Foxxa, ali glumački par dosad nije viđen u romantičnoj atmosferi, a zajedno su fotografirani samo 2013. godine kada su uhvaćeni kako plešu jedan pored drugog na pozornici u Hamptonsu. Njihovo uporno skrivanje od javnosti mnoge je zaintrigiralo jer se niti jedan od njih do ove veze nije toliko trudio skrivati svoj privatan život, a Katie Holmes svako toliko objavi na svojem Instagram fotografiju s kćeri Suri.

#salondays @djquintero @sergenormant

Objavu dijeli Katie Holmes (@katieholmes212)

Ipak, nakon višegodišnjeg uspješnog skrivanja Holmes i Foxx su uhvaćeni u romantičnom izlasku: znatiželjan obožavatelj podijelio je fotografiju njihovog izlaska na svojem Instagram profilu i ponovno dao materijala svima koje imalo intrigira taj zanimljiv odnos. Vezu nikada nisu potvrdili, iako je neupitno da su njih dvoje posebno bliski posljednjih nekoliko godina, a čini se da je razlog tome njezin bivši suprug, glumac Tom Cruise.

Holmes i Cruise bili su u braku od 2005. do 2012., kada je glumica odlučila predati zahtjev za razvod i sve privesti kraju čim prije. Samo deset dana bilo je potrebno da se par dogovori oko uvjeta: Holmes je dobila skrbništvo nad njihovom kćeri Suri, ali i potpisala ugovor kojim joj je određeno kako će živjeti, barem kada su u pitanju nove ljubavi, idućih pet godina. Obvezala se na to da neće sramotiti svojeg bivšeg supruga ni na koji način: prvenstveno da neće govoriti o njemu i scijentologiji, ali i da u idućih pet godina ne smije javno obznaniti vezu s drugim muškarcem. Ipak, Cruise nije bio potpuno neobziran - dopustio joj je da ima ljubavni život, ali u potpunoj tajnosti. U svakom slučaju, ove godine dolazi kraj neobičnoj klauzuli iz ugovora pa će Holmes i Foxx imati slobodu javno obznaniti svoju ljubav - bez da slavna glumica ostane bez pet milijuna dolara.

WEST HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 26:  Actors Katie Holmes and Tom Cruise arrive at the 2012 Vanity Fair Oscar Party hosted by Graydon Carter at Sunset Tower on February 26, 2012 in West Hollywood, California.  (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)
Getty Images

Ova godina je i vrijeme novih početaka za Toma Cruisa: glumac nije bio u ozbiljnoj vezi od razvoda, ali čini se da se sada spreman skrasiti. Zaljubio se u kolegicu iz filma "Nemoguća misija 6", 28-godišnju glumicu Vanessu Kirby, a navodno već planira i vjenčanje.

Linker
20. travanj 2024 08:40