Kako li je prošlo?

Dozvola za McGregore: Prije vjenčanja, glumica upoznala roditelje svog slavnog mladenca

Glumac i njegova djevojka, koji bi se uskoro trebali vjenčati, izašli su u dnevnu šetnju, a čini se kako je Mary imala priliku bolje upoznati svekra i svekrvu.

Škotski glumac Ewan McGregor uhvaćen je u dnevnoj šetnji s djevojkom Mary Elizabeth Winstead i svojim roditeljima, netom prije vjenčanja koje će se održati ovih dana. Partneri, koji su u vezi od 2017. godine, izgledali su opušteno i sretno, a čini se kako je Mary prije uplovljavanja u bračnu luku iskoristila popodne kako bi bolje upoznala Ewanove roditelje. U prvoj polovici prošle godine par je dobio svoje prvo dijete, sinčića Laurieja.

image

Partneri, koji su u vezi od 2017. godine, izgledali su opušteno i sretno.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ewan je i otac četvero djece koje je dobio u braku s bivšom suprugom Eve Mavrakis. Naime, bivši se par rastao iste godine kada je Evan upoznao Mary, i to nakon 22 godine braka, baš kao što se Mary Elizabeth rastala od svog supruga, redatelja Rileya Stearnsa, s kojim je bila sedam godina u braku.

image

Ewan i Mary prvi su se put upoznali prilikom snimanja kriminalističke drame Kavanagh QC.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ewan i Mary prvi su se put upoznali prilikom snimanja kriminalističke drame Kavanagh QC, a šuškalo se kako su viđeni razmjenjujući nježnosti još dok je glumac bio u braku sa sada bivšom suprugom. Par je u lipnju dobio svoje prvo dijete, no čini se kako Ewanova starija djeca nisu zadovoljna njegovom novom vezom.

Čitajte i: Razveo se nakon 22 godine braka zbog nove ljubavi s kojom živi drugu mladost: Ewan McGregor postao otac po peti put

image

Škotski glumac Ewan McGregor uhvaćen je u dnevnoj šetnji s djevojkom Mary Elizabeth Winstead i svojim roditeljima.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Naime, 2018. je godine Ewanova najstarije kći Clara Mary nazvala "smećem", a to je napisala kao opis fotografije na kojoj njezin otac ljubi novu partnericu.

Je li situacija među Ewanovom kćeri i budućom suprugom nešto bolja, doznat ćemo nakon skorašnjeg vjenčanja.

Linker
25. travanj 2024 16:31