Poput prave dive!

Drastična transformacija: Albina se odrekla svoga zaštitnog znaka?

Mlada se Splićanka pohvalila novim lookom te naišla na pozitivne reakcije svojih pratitelja, a mnogi su je već usporedili s Marilyn Monroe.

Jedna od omiljenih glazbenica s naše scene, dvadesettrogodišnja Albina, oduševila je obožavatelje novim lookom. Naime, mlada se Splićanka, čini se, odlučila odreći svoga zaštitnog znaka te izazvala brojne pozitivne reakcije.

Albina često hvali svoj beauty tim, a sada je pokazala kako doista vjeruje svojim frizerima, i to novom frizurom. Iako je se često povezuje uz njezinu bujnu plavu kosu, čini se kako je Albina odlučila uskočiti u neki novi stilski identitet, a njezina je posljednja fotografija na kojoj otkriva frizuru zaradila gotovo sedam tisuća lajkova.

Čitajte i: Dogodilo se ono čega su se bojali: Ove nedjelje nećemo gledati Ples sa zvijezdama

"Moja Marilyn Monroe", "frizura kao stvorena za tebe" i "predivna si, kako ti samo dobro stoji" samo su neki od komentara.

U opisu fotografije lijepa je glazbenica napisala samo "transformacija", no mnogi se pitaju je li riječ tek o drugačije stiliziranoj frizuri ili je glazbenica doista odlučila drastično skratiti svoju dugu kosu.

image

Albinin zaštitni znak bila je njezina duga i bujna kosa.

DAMIR KRAJAC/CROPIX

Čitajte i: Seksi i trendi: Albininu haljinu za dodjelu prestižne nagrade kreira dvojac koji potpisuje i vjenčanicu Hane Huljić!

Osim kraće frizure koja joj nevjerojatno stoji, Albina se pohvalila i make-upom; crvenim ružem i crnim tušem na očima, a nevjerojatno podsjeća na zvijezde iz zlatnoga doba Hollywooda, što su prepoznali brojni pratitelji.

Linker
20. travanj 2024 00:00