Opet zajedno

Drew Barrymore opet iznenađuje: U emisiji ugostila svog bivšeg, susret je rasplamsao iskre između bivših supružnika

Prisjetili su se bračnog putovanja u Irskoj, kad su pječačili uzduž i poprijeko zelenim brežuljcima te požara u okolici Los Angelesa u kojem im je prije dva desetlljeća stradao dom.

Kako izgleda susret uživo bivših supružnika, Drew Barrymore (46) i Toma Greena (50), kanadskog glumca i komičara poslije dva desetljeća otkako su se razveli, vidjelo se u njezinoj razgovornoj emisiji "The Drew Barrymore Show". Bivši bračni par već je razgovarao online u njezinoj emisiji lanjskog rujna, a ovog puta odlučili su uživo osvježiti lijepe, zajedničke uspomene zbog kojih su ostali u srdačnim odnosima, izvješćuje Page Six. Pritom su se grlili i jedno drugom upućivali komplimente pa su se gledatelji s pravom zapitali zašto su se 2002. razveli poslije jedne jedine godine braka kad ih toliko toga povezuje? Kako god bilo, bivši supružnici najprije su se prisjetili pješaćenja kroz Irsku prije 20 godina ...

"Bilo je to lijepo putovanje", rekao je Green, na što je Barrymore otkrila da joj je to bilo jedno od najljepših pustolovina u životu. "Bio je to naš medeni mjesec", podsjetio ju je komičar i ohrabren pljeskom razgaljene publike, dodao: "I bio je dobar."

image
Tom Green i Drew Barrymore
BEI/SHUTTERSTOCK

Evocirali su i traumatične trenutke kad im je u veljači 2001., dok su još bili zaručeni (vjenčali su se u lipnju te godine), u požaru koji je te godine bjesnio okolicom Los Angelesa, oštećen dom.

Čitajte i: Drew Barrymore o plastičnoj kirurgiji i drogi: 'Ne usudim se pod nož, imam jako ovisničku narav'

"Sjećam se da smo stajali vrhu brda u čijem se podnožnju, točnije, u kanjonu, nalazila kuća. Požar je prouzročio eksploziju obližnjih telefonskih stupova. A kuća je bila drvena, od poda do stropa Slutili smo što će se dogoditi. Stajala sam, šokirana, a onda si mi u uho počeo pjevušiti temu emisije 'Entertainment Tonight' ne bi li me nasmijao. To je bilo predivno od tebe", rekla je glumica.

Novi trend

image
Glumica ima svoju emisiju 'The Drew Barrymore Show'.
BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Tada se umiješao suvoditelj Ross Mathews i upitao ih kakav je osjećaj opet biti zajedno. "Čudan ali ne na loš način. Mislim da je ovo lijep način ponovnog povezivanja", rekao je Green. Na to je njegova bivša dodala da ga poštuje i voli.

On je rekao isto i tko zna, možda će ih trend koji su na tajnim večerama u New Yorku pokrenuli holivudska diva Angelina Jolie i njezin bivši suprug Jonny Lee Miller, ohrabriti da se dodatno povežu? Jer oboje su slobodni. On se nakon njihovog razvoda nije ženio, a Drew se 2012. udala za američkog poduzetnika Willa Kopelmana s kojim je dobila kćeri Olive (9) i Frankie (7). Taj brak se raspao prije pet godina i možda je vrijeme da glumica okrene novu-staru stranicu?

Linker
25. travanj 2024 04:08