Prijatelji za uživanje

Druženje uz kestene na raskošnoj terasi: Nina pokazala luksuzan dom Brune Kovačevića

Glazbenica je provela bajkovit dan u gostima kod prijatelja, uživali su u lijepom vremenu i jesenskim plodovima na zraku. Nina Badrić pozirala je u društvu Matee Kovačević, supruge HRT-ovog urednika.

Pjevačica koja nam najbolje zna dočarati kako izgleda 'Čarobno jutro', definitivno zna proživjeti i čaroban jesenski dan - Nina Badrić uživala je u raskošnom jesenskom danu s prijateljima i to ovjekovječila na svom Instagramu. Glazbenica je pokazala kako su je ugostili Bruno i Matea Kovačević u svom domu u zagrebačkim Šestinama.

Sunčan dan, jesenske boje Podsljemena i vatra na raskošnoj terasi te uživanje uz kestene. Supruga urednika HRT-a Brune Kovačevića pohvalila se kako je glazbenoj divi pripremila japansku kuhinju, što je Nina i prenijela na svom profilu. Nakon ručka društvo je uživalo uz pečene kestene na terasi.

"Portret jeseni i jedan savršeni dan", napisala je kratko Nina u opisu fotografija koje su nastale tijekom prijateljskog druženja. Da je zadovoljstvo bilo obostrano potvrdila je Matea u komentarima.

Ležerno i elegantno

"Bilo nam je predivno. Repriza uskoro. Ljubimo te", komentirala je Matea.

Nina je na druženje odjenula tamnu, ali udobnu kombinaciju koju je začinila toplom kratkom jaknom i zanimljivim čizmama na visoku petu, koje su naizgled sportskoj kombinaciji unijele dašak glamura.

Već idućeg dana pjevačica se pohvalila novom, duljom frizurom, bujne pramenove smeđe kose istaknula je decentnom šminkom i jednostavnom crnom majicom. Tu se prisjetila toplih riječi koje nam je svima darovao preminuli pisac i novinar Mladen Kušec.

"Čovjeku treba komadić sreće. Komadić srca. Komadić neba. Prijatelj ...dva To mudrost je sva!", napisala je Nina.

Linker
17. travanj 2024 09:12