Ugodno druženje

Dugogodišnji partneri u điru po špici: Njihova ljubav traje više od 20 godina, a zaljubljeni su kao prvog dana

Mirelu Holy i Sinišu Bužana uhvatili smo na Trgu bana Jelačića kojim su šetali ruku po ruku, s osmjesima na licima i vidno dobro raspoloženi.

Bivšu ministricu zaštite okoliša, profesoricu na zagrebačkom veleučilištu VERN i saborsku zastupnicu Mirelu Holy ne možemo tako često vidjeti u žiži zbivanja, odnosno u centru Zagreba. No, kada njime prošeta uvijek privuče pažnju zbog osebujnog načina odijevanja.

image
Vidno dobro raspoloženi Mirela i Siniša spremno su pozirali našim fotografima.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Čitajte i: Poznata dermatologinja iznenadila neobičnim spojem: Tko bi rekao da se hit komad sezone može nositi na ovaj način?

Naime, Holy je poznata ljubiteljica mode, a ima i znanje - završila je Školu za primijenjenu umjetnost, smjer odjevni (modni) dizajn.

Njezin stil mogli bismo opisati kao avangardni s primjesom darkerskog štiha koji Holy odlično stoji. Vjerna mu je već godinama, kao i crnoj boji kose i kratkom bobu. Iako nekada zna razbiti crninu s nekim bijelim komadom, Holy se i ovoga puta odlučila za monokromatski look u kojem su do najvećeg izražaja došle čizme s platformom koje također često nosi.

image
Mirela je i ovog aputa ostala vjerna crnoj boji.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Crnu dugu haljinu s velikim džepovima uklopila je s hit komadom ove sezone - kratkom štepanom jaknicom s kapuljačom koju smo nedavno vidjeli i na poznatoj zagrebačkoj dermatologinji Ivani Noli. Osim plave torbe koju je Holy ležerno objesila na ruku, nosila i crni prostrani ruksak u koji joj stane puno toga te crne sunčane naočale.

Čitajte i: Modni dvoboj poznatih dama: Na špici privlačile pažnju luksuznim torbicama, koja svoju bolje nosi?

Ne želi brak ni djecu

Društvo joj je pravio njezin dugogodišnji partner, fotograf Siniša Bužan koji je također spremno pozirao našim fotografima. Mirela je jednom prilikom za Gloriju izjavila kako nikada neće ući u brak jer ne vjeruje u tu zajednicu. Sa Sinišom živi već više od 20 godina.

image
Mirela Holy i Siniša Bužan u šetnji Trgom bana Jelačića.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

"Ne vjerujem u taj tip odnosa jer osjećam kao da se on svodi na posjedovanje. Sigurna sam da nikad neću ući u bračnu zajednicu, ali nemam ništa protiv onih koji razmišljaju drugačije. Poštujem svačiji izbor i želim da drugi poštuju moj", poručila je zastupnica koja ne želi imati ni djecu.

"Nikada nisam željela imati djecu zbog koje bih eventualno poželjela pred zakonom regulirati odnos s partnerom tako da mi nikada nije palo na pamet ulaziti u brak ili na drukčiji način formalizirati odnos", dodala je.

Linker
09. travanj 2024 10:59