Presretni roditelji

Duje Ćaleta Car krstio sinčića Maura u rodnom Šibeniku: Mama Adriana zablistala u trendi odijelu!

Hrvatski nogometni reprezentativac i branič francuskog kluba Marseille ovih je dana boravio u rodnom Šibeniku. A glavni razlog bilo je krštenje njegovog sinčića Maura, koji će krajem siječnja napuniti velikih pet mjeseci.

Kratku pauzu od nogometnih terena zbog nedavnih blagdana, Duje Ćaleta Car iskoristio je za posjet Šibeniku s njegovom obitelji koja je prošli vikend proslavila veliki događaj - krštenje malenog Maura.

Duje i njegova supruga Adriana sinčića su krstiti u jednoj od šibenskih crkava, a slavlje je organizirano u hotelu Olympia u obližnjim Vodicama. Važni trenutak u životu našeg nogometnog asa i njegove supruge podijelila je na svom Instagramu dubrovačka dizajnerica Andrea Zvono, koja je bila jedna od uzvanica na ceremoniji.

"Čestitam mojoj dragoj Adriani", stoji uz fotografiju s krštenja Maura, na kojoj Andrea i Adriana poziraju s njezinim sinom u bijelom odijelcu.

Zbog krštenja svog jedinca Duje i njegova supruga Adriana na dulje vremena su došli u Šibenik iz Marseillea gdje žive zadnjih godina. U tom francuskom gradiću, za čiji istoimeni klub stasiti nogometaš igra od 2018., Adriana je 23. kolovoza prošle godine na svijet donijela njihovog sinčića.

Čitajte i: Duje i Adriana Ćaleta Car sinčića Maura poveli na utakmicu: Je li ovo najslađi navijač ikada?

Dječaka je rodila u jednoj privatnoj poliklinici, a najljepši trenutak u njezinom i Dujinom životu dogodio se samo tri mjeseca nakon što su se vjenčali. Fotografije njihove svadbe održane u svibnju u Dubrovniku, ekskluzivno su podijelili s magazinom Gloria, kojem su tada otkrili i svoje buduće planove. Između ostalog, da još neko vrijeme namjeravaju živjeti u Marseillu, koji je po njima idealan grad za obiteljski život.

U Francuskoj posebno uživa Adriana. Lijepa Dubrovkinja s magisterijem iz prava često na društvenim mrežama dijeli trenutke njihovog idiličnog života u Marseillu, a zahvaljujući tim svojim objavama stekla je i status jedne od najbolje odjevenih dama iz našeg javnog života.

Mlada mama tako je i oduševila i izborom kombinacije na sinovljevom krštenju, na kojem je nosila svijetlo odijelo s hlačama, a posebno upečatljiv detalj bili su golemi džepovi na sakou.

Linker
16. travanj 2024 13:29