Nikad nije kasno

Elizabeta Gojan o ukrasu na tijelu koji nikada ne bismo vezali uz nju: ‘Iduća će biti još veća!‘

Prekaljena novinarka i urednica na HRT-u podlegla je trendu tetoviranja. Poveći crtež dala je napraviti na ruci, a novom planira ukrasiti nogu.

U njezinoj dugogodišnjoj karijeri Elizabeta Gojan stekla je status novinarke koja svakoj temi pristupa ozbiljno i studiozno, a tako ni preko noći nije donijela odluku da se tetovira. Iako tako nešto ne bi očekivali od Elizabete, istina je da nikada nije kasno za ostvariti dugogodišnje težnje. A njoj je, kako nam je rekla, tetovaža već dugo bila želja.

image

Elizabeta se tetovirala za 60. rođendan.

privatni album

Elizabetina simpatična " tajna" otkrivena je slučajno, dok je za emisiju "Dobro jutro Hrvatska" radila intervju s legendarnim pjevačem Zdravkom Čolićem.

image

Ugledna novinarka nedavno je intervjuirala Zdravka Čolića i pri tom slučajno pokazala "ukras" na ruci.

privatni album

Jedno od zaštitnih lica informativnog programa na našoj nacionalnoj televiziji na desnoj podlaktici ima "nacrtanu" narukvicu, a tetovažom se počastila za njezin 60. rođendan.

"Razmišljala sam o tome već neko vrijeme, a odluka je pala da se tetoviram za svoj okrugli rođendan koji sam proslavila lani", ispričala nam je Elizabeta, čija tetovaža na ruci nema neko posebno značenje. Objasnila nam je da nije točno znala kakav crtež želi pa je tattoo majstora zamolila da joj naslika nešto nalik narukvici.

Čitajte i: ELIZABETA GOJAN VOLI UNIKATNI I MONUMENTALNI NAKIT

image

Tevovaža umjesto narukvice.

privatni album

"Diskretna je, a opet posebna. Tetovažu mi je napravio sin moje prijateljice Matej Razbornik koji je studirao na Akademiji likovnih umjetnosti na odsjeku slikarstva, a sada je tattoo majstor. Nekoliko je mjeseci razrađivao ideju i kad smo pronašli konačno rješenje, bila sam oduševljena"', ispričala nam je Elizabeta, koja je naglasila da je sam proces tetoviranja nije bolio.

"Sve je trajalo tri sata s jednom pauzom. Osjetila sam samo lagano peckanje i to je bilo to", prisjetila se Elizabeta, koja nam je najavila i da želi još jednu tetovažu. Za sada samo zna da će biti na vanjskom rubu noge, od malog prsta do pete.

Linker
20. travanj 2024 17:08