Charles i Ella
 Ella Dvornik/Facebook
veliko srce

Ella Dvornik otvorila dušu: Razmišljamo o posvojenju djeteta

Za točno dva tjedna malena Balie Dee proslavit će svoj prvi rođendan, a uoči njega njezini roditelji Ella Dvornik i Charles Pearce razmišljaju o proširenju obitelji

Godinu dana nakon što je na svijet donijela svoje prvo dijete, Balie Dee, blogerica i influencerica Ella Dvornik otkrila je kako razmišlja o novom članu obitelji. Sa zaručnikom Charlesom Pearceom želi posvojiti dijete, a to je objavila na svom Facebooku i zatražila žene koje imaju iskustva s posvojenjem da ih podijele s njom.

Nakon sretnih i nesretnih priča koje su žene podijelile s njom, Ella je kazala kako ‘može imati stotinu svoje djece, ali da bi rado pomogla nekom djetetu’. Ipak, brine je sustav koji, kako su istaknule brojne žene s iskustvom, cijeli proces nerijetko zakomplicira. ‘Djeca nemaju obitelji, žive u uvjetima 1000 puta gorim nego u nekim domovima, a oni otežavaju. Charles i ja smo pričali da bi rado, al bojim se te birokracije’, piše Ella kojoj će, ako joj se želje ostvare, bez sumnje u realizaciji i nakon nje pomoći majka Danijela Dvornik.

Linker
23. travanj 2024 12:38