MATT WRITTLE/EVENING STANDARD/EYEVINE/PROFIMEDIA
Osobna borba

Ellie Goulding tjeskoba je diktirala život i karijeru, no u njoj ipak vidi i nešto pozitivno što nas može inspirirati

U svojoj Instagram objavi, pjevačica je priznala kako se borila svakodnevno, svake noći i svakog sata s nekom vrstom panike za koju nije ni znala da postoji.

U svojoj Instagram objavi, pjevačica je priznala kako se borila svakodnevno, svake noći i svakog sata s nekom vrstom panike za koju nije ni znala da postoji.

Za englesku pjevačicu Ellie Goulding (34), 2021. godina bila ispunjena nekim nezaboravnim trenutcima- postala je majka po prvi puta malenoga dječaka Arthura, u travnju je objavila svoju prvu knjigu, a za Božić je nastupala na koncertu za princa Williama i vojvotkinju Kate.

No nije sve uvijek onako bajno kako se čini. Naime, u jednoj od posljednjih objava prije nego se 2021. približila kraju, Ellie je na svome Instagram profilu podijelila ispovijest kako se u 'svojoj najboljoj godini' borila s anksioznošću, unatoč svim lijepim događajima koje je prošla, mužu koji je neizmjerno voli i svoj ljubavi koju dobiva od obitelji i pratitelja.

"Ova godina je također bila najteža u mom životu", napisala je glazbenica u nizu fotografija objavljenih na njezinom profilu. "Svakodnevno, svake noći, svakog sata borila sam se s nekom vrstom panike za koju nisam ni znala da postoji. Iako su trenuci na pozornici pred svima vama bili jedni od najuzbudljivijih i smirujućih, ove godine sam imao jako borila sa svime."

Čitajte i: Ellie Goulding rodila prvo dijete! Njezin ponosan suprug objavio sretnu vijest i sve zamolio nešto vrlo važno

Osvrćući se na prošlost, Goulding je rekla da je njezina tjeskoba vjerojatno 'diktirala dosta njezinog života i karijere' zbog čega se 'osjeća tužnom'. Međutim pjevačica je priznala kako joj je tjeskoba također pomogla da danas postane onakva kakva jest.

"Želim vam ovo reći posljednjeg dana ove godine jer se mnogi od vas pitaju kako sam, a često ne dobivaju odgovor. To je zato što sam se previše bojala priznati da je odgovor, nije baš dobro", napisala je. "Osjećam se kao da je nešto slomljeno iznutra - nešto što je duboko odjeknulo u nekolicini kojima sam se otvorila."

Nastavila je: "Ovo je nešto kroz što je toliko ljudi prošlo, možda prolaziš upravo sada, ili ćeš možda proći u budućnosti - i samo sam htjela reći, i moram se stalno podsjećati, da to nisi samo ti, nisam samo ja. Oštećeni tjeskobom."

Život je dragocjen

Ellina se poruka kasnije usmjerila na njezine obožavatelje, od kojih su mnogi, kako je rekla vjerojatno i sami iskusili anksioznost ili poznaju nekoga tko jest: "Za one koji su trenutno u ovome, zajedno smo i što je najvažnije možemo to prebroditi- razgovorom. Razgovarati i otvoriti se najteže je i najbolje što možete učiniti."

image

Ellie Goulding i Caspar Jopling vjenčali su se 2019. godine.

STEPHEN CRAWSHAW/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Odrasla je u teškom siromaštvu, uz očuha kojeg je mrzila: Trudna glazbenica godinama ne priča s majkom

Na kraju svoga priznanja, kantautorica je podsjetila čitatelje da je "Život dragocjena stvar i da vidim kako Arthur raste svaki dan daje mi toliko nade... Prođimo kroz ovo zajedno. 2022. će biti svijetla godina. Pozitivna energija. Zajedno."

Ellie se za svoga supruga, trgovca umjetninama Caspara Joplinga udala u kolovozu 2019., a par je početkom 2021. dobio sina Arthura. Par je odlučio zaštititi lice svoga sina od javnosti, stoga ne objavljuju njegove fotografije, a prošloga mjeseca Ellie se osvrnula na to kako je prihvatila svoju figuru nakon poroda u travnju.

Govorila je o tome kako 'jednostavno nije marila' da joj 'trbuh visi' nakon što je dočekala svog sinčića također spominjući svoj put prema prihvaćanju sebe i prevladavanju ovisnosti o vježbanju. U jednome podcastu priznala je kako se suočila s izazovima povratka na posao tri tjedna nakon poroda, kako su je turneje u prošlosti dovele do pijanstva te kako se nalazila 'na krivome mjestu' kada je osjećala stalnu potrebu za vježbom.

Linker
02. svibanj 2024 02:08