Jen Lowery / SplashNews.com
KUćanica u posebnoj misiji

Eva Longoria nakon porođaja ima sasvim drugačije prioritete, a nervozna je zbog jedne stvari

Poznata glumica je sa sinom kojeg jer rodila u lipnju odradila fotosession za američko izdanje magazina 'Holla!'. Sa Santijem kako mu govori od milja, fotografirala se s velikim osmijehom na licu, a priznaje da neopisivo uživa u majčinstvu.

U novom broju američkog izdanja časopisa 'Holla!', slavna glumica je cijeli svijet poželjela upoznati sa sinom kojeg je dobila sa suprugom Joseom Bastonom. ‘Santiju su mamine šale već jako smiješne', napisala je pored zajedničke fotografije Eva Longoria Baston na kojoj, slavna mama i njezin sin Santiago Enrique imaju velike osmijehe na licu.'Čim se rodio osjetila sam tu neku posebnu vezu. Bilo je nevjerojatno, kao da se poznajemo cijeli život’, rekla je u velikom intervjuu Longoria koja je svoje majčinsko iskustvo po prvi puta iskusila u 43. godini života. Osim toga, poznata Amerikanka progovorila je i o ponovnom povratku na posao.

Sviđa joj se, kaže, nova rutina s bebicom i njihovi zajednički dani, a sinčić joj nedostaje i dok spava. 'Jedva čekam da se probudi da se igram s njime. Zato me pomisao povratka na posao čini jako nervoznom’, objasnila je Eva. ‘Za ovo snimanje dotjerala sam se prvi put nakon porođaja. Dojila sam našminkana i odjevena u haljinu. Sigurna sam da se moj sin pitao tko je ta žena ispred njega’, našalila se na kraju 42-godišnjakinja.

Linker
07. veljača 2023 18:02