čvrsto je odlučila

Eva Mendes se vraća glumi nakon višegodišnje pauze, ali ovog puta ne želi ni čuti da joj ovo netko nudi

Američka filmska glumica i model priznala je da neće uzimati uloge koje zahtjevaju bilo kakvo nasilje ili seksualne scene.

Eva Mendes spremna je vratiti se pred kameru, a to je i podijelila s gledateljima u utorak u američkoj emisiji The View. 48-godišnja američka glumica otkrila je da ima sve više ponuda za nove filmske uloge, ali da ih ovog puta pažljivo bira.

"Imam tako kratak popis onoga što planiram raditi. Kao i prije djece, nekako sam oduvijek bila spremna za sve. Ako i dobijem neku ponudu za ulogu sigurno neću pristati na nasilje ili seksualne scene ... popis je kratak'', poručila je glumica.

Na pitanje hoće li se vratiti na veliki ekran zbog projekta koji zadovoljava njezine kriterije, odgovorila je: "Nadam se."

Whoopi Goldberg je predložila: "Možda nešto poput Disneyja", na što je glumica odgovorila: "Disney! Jao, savršeno."

Podsjetimo, 2020. Mendes je u intervjuu za Entertainment Tonight podijelila kakvu bi Disneyjevu ulogu željela igrati.

''Više sam više tip za zlikovce. Sviđaju mi ​​se negativci iz Disneyevih filmova, oni su mi baš nekako zabavni."

Inače glumica se u potpunosti posvetila majčinstvu, sedmogodišnjoj kćerkici Esmeraldi i šestogodišnjoj kćerkici Aman koje je dobila u braku s glumcem Ryan Goslingom. Ova vijest posebno je obradovala njene obožavatelje koji su jedva dočekali da se glumica vrati na filmsko platno.

image

Eva Mendes ulicama New Yorka

FOTOGRAFIJE: WAGNER AZ/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Podsjetimo, Mendes je počela glumiti krajem 90-ih u horor filmovima, a do većeg publiciteta došla je angažmanom u prominentnijim holivudskim filmovima kao što su Dan obuke (2001.), Bilo jednom u Meksiku (2003.), Prebrzi i prežestoki (2003.) i Ghost Rider (2007.).

Na početku karijere pojavljivala se u video spotovima Willa Smitha, Pet Shop Boysa i Aerosmitha, da bi potom dobila prvu ulogu u filmu Djeca kukuruza: Polje užasa. Veliku čast dobila je 2001. ulogom uz Denzela Washingtona u filmu Dan obuke, nakon čega je počela dobivati uloge u širem rasponu žanrova, od drame do komedije.

Linker
16. travanj 2024 22:53