Kate Beckinsale
 BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Muškarcima je sve dopušteno, no...

Fatalna holivudska ljepotica šokira vezama s duplo mlađim dečkima, a sada je objasnila zašto to čini

Glumica Kate Beckinsale bijesna je što mnogi kritiziraju njezin odabir muškaraca. Otkako se 2016. godine razvela, uživa u ljubavi s duplo mlađim frajerima. Objasnila je zašto je to samo njezina stvar.

Glumica Kate Beckinsale posljednjih godina česta je gošća tabloidnih stranica, sve zbog njezine ljubavi prema mlađim muškarcima. Nakon što se 2016. godine razvela od dugogodišnjeg supruga Lena Wisemana, Kate se viđa isključivo s mlađim frajerima. Njezin novi dečko Goody Grace svega je godinu dana stariji od njezine kćeri pa je Kate i sama očekivala niz podignutih obrva. Dijeli ih razlika od 22 godine.

Nitko se ne pita zašto neki muškarac nema više djece.

No, ona se ne da. U novom intervjuu koji je dala za "Women's Health" objasnila je koliko je iritiraju dupli standardi. "Svjedočim stalno muškarcima koji rade što god žele, bilo da se radi o vezama, kupnji motocikla ili odluci da se tetoviraju. Nitko se ne pita zašto neki muškarac nema više djece ili kada će se odlučiti postati tata. Nitko se ne pita zašto je promijenio toliko partnerica", jasna je Kate.

Los Angeles, CA  - *PREMIUM-EXCLUSIVE*  - **WEB EMBARGO UNTIL 9:45 AM PDT on April 14, 2020** Kate Beckinsale walks hand in hand with 22 year old boyfriend, Goody Grace!  The 46 year old actress was seen taking a break from quarantine Sunday afternoon with the young musician. Kate was first spotted with with Goody Grace back in January as the two were seen leaving a party together.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 513784252, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, GERMANY, Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Glumica Kate Beckinsale karantenu provodi s mlađahnim rokerom pod imenom Goody Grace. U vezi su navodno od siječnja ove godine.

Žena sam starija od 32 godine i zabavljam se.

"Ne mislim na drogiranje ili alkoholiziranje, nikada nisam bila takva, no biti vrckava, blesava žena i viđati se s muškarcima, zabavljati se, postalo je to pomalo političko pitanje. Kao da nešto nije u redu sa mnom ako ne sjedim kod kuće i čekam menopauzu. Presmiješno", zaključila je britanska glumica i dodala da njezinoj kćeri ne smeta što se viđa s dečkima koji su bliži njenim godinama.

Kate Beckinsale
31st Annual Producers Guild Awards, Arrivals, Hollywood Palladium, Los Angeles, USA - 18 Jan 2020, Image: 493559602, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia
Kate Beckinsale tvrdi da se s mlađim frajerima dobro zabavlja i da njezine veze nisu sporne nikome, pa ni njezinoj 21-godišnjoj kćeri.

Čitajte i:

Zaljubljena Kate Beckinsale napokon pokazala novog dečka - njoj su 43, njemu 21…

Kate Beckinsale: 'Urlao je na mene što nisam došla polugola, jer sam mu zato uništila premijeru'

Bivši dečko Kate Beckinsale poručio novom: 'Bježi'

Glumica ponovno ljubi: Slavnoj 'vampirici' srce je zagrijao 24 godine mlađi roker

Ekspresni prekid: Glumica prekinula s 20 godina mlađim dečkom

Linker
18. travanj 2024 09:17