Dario Njavro / HRT
Glasaj i ti

FINALE THE VOICEA! Sve je spremno za spektakl - ušli smo iza pozornice i otkrili tko je najveći favorit

Malo nas još vremena dijeli od početka velikog finala! Pitali smo bivše natjecatelje tko je njihov favorit, a vas izazivamo da pokušate predvidjeti pobjednika!

Sve je spremno za posljednju, finalnu večer glazbenog showa The Voice Hrvatska. I dok finalisti - Albina Grčić, Bernarda Bobovečki, Filip Rudan ili Vinko Ćemeraš - posljednje trenutke koriste kako bi se opustili i pripremili za nastup koji će presuditi tko je pobjednik, pitali smo bivše natjecatelje tko je njihov favorit.

Mia Musulin

Adriana Vidović rekla nam je kako "o pobjedniku ne treba mi govoriti, to je Vinko u apsolutnom smislu te riječi, uz to što odlično pjeva, duša je od čovjeka!"

Još jedna bivša natjecateljica dijeli njeno mišljenje. "Moj apsolutni favorit je Vinko, ima sve za pobjednika i uz to je zaista prava dobrica." rekla je Maria Florencia Celani dok je Petra Roško u znak slaganja s njenom tvrdnjom potvrdno klimala glavom.

Za to je vrijeme muški dio ekipe - Goran Orešković, Josip Palameta, Karlo Vudrić - skandirao "Vinko! Vinko! Vinko! Odličan drug, još bolji i talentiraniji pjevač!"

Da je upravo Vinko "pobrao" najviše simpatija natjecatelja koji su u prethodnim emisijama The Voicea Hrvatska napustili show posvjedočio je i Maroje Strgačić.

"Vinko je moj favorit jer je dobra i jednostavna osoba, naizgled miran, ali zapravo veliki šaljivac. Na svaki ton je spreman, a svaku frazu pjeva kao da mu je zadnja u životu." rekao je Maroje.

Očekivano, voditelji timova - Davor Gobac, Ivan Dečak, Vanna i Massimo nisu htjeli ni pisnuti na tu temu, ali su nam spremno pozirali :)

Mia Musulin

A sad pitamo:

Podsjetimo, četvero finalista imat će tri nastupa:

  • jednim će nas podsjetiti kako je sve počelo pa će stoga izvesti pjesmu s audicije,
  • u drugom će pjevati sa svojim mentorom,
  • a trećom izvedbom oprostit će se od gledatelja koji su ih podržavali tijekom trajanja “The Voicea Hrvatska”.

Na kraju, zbroj glasova gledatelja odlučit će tko je pobjednik treće sezone.

Da vas čujemo - što vi mislite!

Finalisti Voicea uvjereni su da će se i za deset godina baviti glazbom, samo jedna kandidatkinja prije svega ipak želi obitelj

Linker
24. travanj 2024 14:43