ROMANTIČNO PUTOVANJE

Franka uživa s Ćorlukom u Parizu: ‘E sad kad imam Comté, sad mogu doma!

Zaljubljeni par uživa u slikovitom Saint-Germain-des-Près koji obuhvaća luksuzne trgovine, restorane i najstariju srednjovjekovnu crkvu u Parizu.

Pjevačica Franka Batelić otkrila je na društvenim mrežama kako prvi dan travnja provodi u društvu svoga supruga Vedrana Ćorluke u romantičnoj francuskoj prijestolnici.

''Magičan kao uvijek'', napisala je ispod fotografije na kojoj se vidi centar Pariza.

Osim što je otkrila djelić atmosfere iz prijestolnice ljubavi i grada svjetla, 29-godišnjakinja je otkrila i jedan nepoznat dio svojih malih strasti, a to je da se oduševila popularnim francuskim sirom.

Comté je sir koji se proizvodi od nepasteriziranog kravljeg mlijeka u tradicionalnoj pokrajini Franche-Comté u istočnoj Francuskoj na granici sa Švicarskom.

Čitajte i: Franka Batelić kakvu još nismo vidjeli: Otkriva je li Vedran strog otac i boji li se Dore

''Sad kad imam Comté... sad mogu doma'', poručila je pjevačica zadovoljno ispod fotografije na kojoj uživa u okusima tradicionalnog francuskog proizvoda.

''Joj sira, kao Eiffelov toranj'', ''Ne stoji ti loše Pariz'', ''Preslatko'', ''Do nekog novog susreta na aerodromu'', "Predivna'', ''Top žena'', ''Pariz i ti... najdivniji ste'', samo su neki od komentara obožavatelja.

Još jednu seriju fotografija objavila je iznad rijeke Seine na kojoj i dalje pozira sa sirom u ruci sa smiješkom na licu, a nije sakrivala ni oduševljenje slikovitim Saint-Germain-des-Près koji je poznat po luksuznim trgovinama, restoranima i srednjovjekovnoj crkvi Église de Saint-Germain-des-Prés, najstarijoj u Parizu.

image

Franka Batelić prvi je dana travnja provela u Parizu

PRIVATNI ALBUM

Čitajte i: Vedran Ćorluka pohvalio se aktivnostima u planinama: ‘Netko skija, a netko uživa‘

Ulice ispunjene galerijama vode do muzeja Musée d’Orsay u kojem su izložene slavne impresionističke slike, a Batelić Ćorluka je sve pažljivo podijelila na društvenim mrežama. Zanimljivo je dodati i kako ulične knjižare prodaju stare naslove na obalama rijeke Seine gdje je mladi bračni par uživao, a bulevar Saint-Germain očarava ljubitelje književnosti legendarnim kafićima kao što je Flore, u koji su dolazili slavni pisci, među kojima i Hemingway.

Linker
19. travanj 2024 01:06