stigla prinova

Gal Gadot rodila treću kćer, vesela obitelj slavi: ‘Ne mogu biti sretnija. I umornija‘

Zvijezda franšize "Wonder Woman" opet je postala mama, a dok situacija s prinovom u obitelji ne sjedne na svoje mjesto, najveća podrška bit će joj suprug Yaron Varsano s kojim je već trinaest godina u braku.

- Ne mogu biti sretnija. I umornija – riječi su izraelske glumice Gal Gadot nakon što je na svijet donijela treće dijete, kćer Daniellu. Da je doista tako, 36-godišnja zvijezda franšize “Wonder Woman” dokazala je objavivši na društvenim mrežama obiteljsku fotografiju s prinovom koju u naručju oprezno čuva njezina najstarija kćer, devetogodišnja Alma. Glumica zrači srećom jer je Daniella ispunila njezin davni san o velikoj obitelji, ali je na njezinom licu bez šminke vidljivo kako bi joj, kao i svim majkama koje su nedavno rodile, dobro došlo nekoliko sati sna. Njezina mlađa kćer Maya (4) smiješi se „od uha do uha”, a njezin suprug Yaron Varsano (44) , izraelski poduzetnik u biznisu s nekretninama, presretan je što je porod dobro bez komplikacija i što su mama i beba dobro. A on je i dalje jedino muško u obitelji sa četiri žene...

Čitajte i: Životna priča Gal Gadot! U vojsci je provela dvije godine, Miss je postala ‘na silu‘, a muž je zbog nje napustio sve

Čitajte i: Treći put trudna: Glumica iz ‘Wonder Woman‘ uz pomoć članova obitelji objavila vijesti o prinovi

Dolazak prinove otkrila je u ožujku podijelivši fotografiju sa kćerima i suprugom koji znakovito drži ruku na njezinom trbušćiću, uz riječi: "Evo nas opet!". Mjesec dana kasnije, u emisiji „Jimmy Kimmel Live!” voditelju koji ima četvero djece, otkrila je kako djeci treba odgovoriti na delikatno pitanje: „Kako se beba našla u tvom trbuhu?”

- Najstarija Alma bila je jako znatiželjna kad sam bila trudna s Mayom. Htjela je znati kako je beba ušla i kako će izaći. Pa smo joj suprug i ja rekli: Mama i tata su imali veliki zagrljaj, a tata je posadio sjeme u mamin trbuh. Dakle, to rade ptice i pčele - povjerila se bivša Miss Izraela slavnom voditelju. Vjerojatno joj je kao nadahnuće za pojašnjenje poslužila pjesma Colea Portera "Let‘s Do It, Let‘s Fall in Love"...

Trik s kolačima

Njezin domaćin u showu s razumijevanjem je kimnuo glavom. Glumica mu je, piše magazin „People”, otkrila kako je Almi i Mayi otkrila trudnoću s Daniellom. Dosjetila se, naime, trika s kolačima. Pred curice je sa suprugom poredala omiljene slastice. Jedna je bila viška. Upitala ih je:” Što mislite, za koga je taj kolač?”. Kad su je djevojčice zbunjeno pogledale, pokazala je na svoj trudnički trbuh.

Iako je filmska zvijezda, otkrila je da će i u njezinom domu vladati „opsadno stanje” uobičajeno s novorođenčadi. Dok sve ne sjedne na svoje mjesto, najvažniji oslonac bit će joj suprug. Koliko joj znači, glumica je otkrila u dirljivoj objavi u ožujku, povodom Dana očeva.

- Daješ našim djevojkama savršen primjer se muškarac treba ponašati, a ljubav i strpljenje koje im pokazuješ je beskrajno. Na spoznaji da nikada neće hodati same kroz život jer imaju tebe, grade samopouzdanje koje će im biti temelj za sve u životu. Moja ljubav prema tebi svakim je danom sve veća. Hvala ti što si tata, što si tu za nas - poručila je svom suprugu zaljubljena Gal.

Linker
20. travanj 2024 01:34