nije dobro završilo

Georgina željela pokazati koliko voli Ronalda, no fanovi na fotkama vide samo jedno

Georgina Rodriguez na svom je Instagramu namjeravala iskazati ljubav svom partneru Cristianu Ronaldu, no njena objava izazvala je potpuno drugačije komentare.

"Prije nekoliko dana s čovjekom mojih snova", napisala je lijepa Španjolka, no problem je nastao u tome što he fotografija s nogometašem tek druga u nizu od tri. Na prvoj ona pozira u privatnom avionu, a na trećoj je u prvi plan gurnula dijamantni sat, narukvice, prstenje i ogrlicu.

Njeni pratitelji poručili su joj da jako dobro vide njene dragocjenosti.

Georgina je odrasla u radničkoj obitelji u malom selu Jaca na sjeveru Španjolske. Iako je bila prilično dobra u baletu, roditelji Jorge i Ana nisu imali novca da joj plaćaju satove tog plesa. Otišla je od kuće s 15 godina, a zarađivala je 2000 kuna tjedno dok je stanovala u maloj kući s još pet ljudi. Potom se preselila u San Sebastian gdje je radila u dućanu Massima Duttija.

Odlučila je naučiti engleski kako bi se zaposlila u luksuznim dućanima pa je otišla raditi kao dadilja u Engleskoj. Nakon povratka u Španjolsku radila je u Guccijevom dućanu u Madridu, u koji je jednog dana ušetao Ronaldo.

"Bila je to ljubav na prvi pogled, s obje strane", rekla je kasnije.

Zbog pažnje koje je izazvala njihova veza, dobila je otkaz. Potom se zaposlila u Pradinom dućanu u kojem je zarađivala 8000 kuna mjesečno plus proviziju, no i tu je morala dati otkaz zbog fanova.

"Zvali su i raspitivali se o meni, glumeći da su klijenti. Stalno su me čekali fotografi, bilo je neugodno", požalila se kasnije.

Na pitanje hoće li oženiti Georginu, Ronaldo je svojevremeno kod Piersa Morgana odgovorio: "Jednog dana, naravno. Dao sam joj svoje srce i ona je meni dala svoje srce."

Linker
23. travanj 2024 07:43