razmišlja i o prijavi

Gigi Hadid i Zayn Malik naglo prekinuli šestogodišnju vezu: Mama manekenke tvrdi da ju je ‘nesuđeni‘ zet udario

Iako se među slavnim parom sve činilo bajno, a prije godinu dana su dobili i kćer, manekenka i pjevač sada su krenuli svatko svojim putem zbog optužba njezine majke.

Manekenka Gigi Hadid i pjevač Zayn Malik u vezi su od 2015. godine, a prije godinu dana su postali roditelji malene Khai. Iako Gigi i Zayn svoj privatni život drže podalje od očiju javnosti, vijest o njihovom naglom prekidu buknula je svijetom. Mnogi njihovi obožavatelji već su navijali za logičan korak u njihovoj vezi - vjenčanje, no od svega, čini se, sada neće biti ništa.

Naime, razlog prekida je potpuno neočekivan, a umiješana je i manekenkina majka Yolanda Hadid. Naime, ona tvrdi, piše TMZ, da ju je nesuđeni zet prošlog tjedna u svađi udario te da je zbog svega spremna podnijeti kaznenu prijavu protiv pjevača.

Čitajte i: Gigi Hadid javno zavapila: ‘Želimo da naša Khai može živjeti što je moguće normalnije djetinjstvo‘

Zayn, međutim, poriče da je došlo do fizičkog obračuna te se o svemu oglasio na Twitteru.

"Privatna sam osoba i nisam želio da ovo izađe u javnost. U nastojanju da zaštitim svoju kćer, pristao sam osporiti tvrdnje koje su proizašle iz svađe koju sam imao s majkom moje partnerice, a koja ja ušla u naš dom dok je partnerica bila odsutna prije nekoliko tjedana. Odlučno poričem da sam udario Yolandu Hadid i zbog svoje kćeri odbijam dati bilo kakve dodatne detalje i nadam se da će Yolanda preispitati svoje lažne optužbe i krenuti ka rješavanju ovih obiteljskih problema u četiri oka. Ovo je bila i još uvijek bi trebala biti privatna stvar, ali čini se da je ovo procurilo u medije, usprkos mojim naporima da nas vratim u mirno obiteljsko okruženje, koje bi mi trebalo omogućiti da odgajam kćer na način na koji ona to zaslužuje", rekao je pjevač.

image
Yolanda Hadid.
BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Glasnogovornik Gigi Hadid rekao je da je manekenka isključivo usredotočena na svoju kćer te da traži privatnost. Izvori koji su potvrdili prekid slavnog para, također su potvrdili za People da je sada najvažnija dobrobit malene Khai.

"Oni trenutno nisu zajedno, no ipak su dobri roditelji. Yolanda je naravno vrlo zaštitnički nastrojena prema Gigi. Ona želi najbolje za svoju kćer i unuku", tvrde.

Čitajte i: Ima zanimljivo značenje: Nakon četiri mjeseca, Gigi Hadid otkrila ime svoje bebice

Ljubitelji privatnosti

Trudnoću je Gigi držala u tajnosti gotovo do zadnjeg mjeseca, a možda bi i rodila u tajnosti da se njezin otac Mohamed Hadid nije izlanuo te otkrio da je presretan što će postati djed. Gigi je velik dio trudnoće provela na obiteljskoj farmi u Pennsylvaniji gdje su joj društvo pravile sestra Bella i majka Yolanda. Malena Khai stigla je na svijet 23. rujna 2020. godine, a ponosni tata Zayn na Instagramu je objavio: "Naša djevojčica je stigla, zdrava i prekrasna".

Ono što je posebno zanimljivo jest činjenica da je Zayn kupio kuću u Pennsylvaniji nedaleko od mjesta gdje Yolanda živi i u kojoj on i Gigi polovicu vremena odgajaju Khai. Iz njegove izjave za TMZ vidljivo je da mu nije bilo baš drag puničin nenajavljeni posjet zbog čega je vjerojatno i buknula svađa između njih dvoje.

image
Gigi Hadid i Zayn Malik zajedno su bili od 2015. godine.
BERETTA/SIMS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Nedugo nakon što su Yolandine tvrdnje objavljene u javnosti, paparazzi su je snimili kako šeta Soho kvartom, nedaleko od Giginog penthousea. Iako je tvrdila da razmišlja podignuti prijavu, to još uvijek nije učinila.

Zayn, s druge strane, ne može se baš pohvaliti ponašanjem u javnosti - u prošlosti je imao niz nasilnih ispada, iako nijedan nije uključivao članove obitelji Hadid. U lipnju ove godine, se, naime, sukobio ispred bara u četvrti East Village u New Yorku s nenajavljenim posjetiteljem.

Kako će se cijela napeta situacija razriješiti i što je zapravo istina, znaju samo njih troje, ali sudeći po 'on-off' vezi manekenke i pjevača tijekom prošlih šest godina, moguće je da opet obnove romansu kada je stvari malo smire.

Linker
25. travanj 2024 16:52