tuga

Glazbenik se prisjetio pokojnog sina, njegove riječi slamaju srce: ‘Vrijeme koje prolazi ne donosi zaborav‘

Zdravko Škender početkom 2020. godine ostao je bez svog voljenog sina. Tomislav Škender iznenada je preminuo u 39. godini života.

Glazbenik Zdravko Škender prisjetio se tragične obljetnice. Pjevaču je, naime, prošle godine iznenada preminuo sin Tomislav. Imao je svega 38 godina. "17.1.2020. Vrijeme koje prolazi ne donosi zaborav, već ljubav i sjećanje na tebe. Ostat ćeš voljen i nikad zaboravljen. Tvoj tata", napisao je Škender na Facebooku, gdje je objavio fotografiju svog sina.

Teško se glazbenik nosio s teškom boli koja ga je zadesila. "Ja sam još uvijek pod tim stresom, ne mogu, nažalost, to prihvatiti. Teško je, ali uz pomoć antidepresiva koje uzimam, podnosim bol koja je u meni", rekao je Škender mjesec dana nakon smrti svog sina.

Gubitak voljenog sina najteži je udarac nakon niza onih koje su se Zdravku dogodile posljednjih godina. Izgubio je majku, brata, raspao mu se brak, a na kraju mu je preminuo sin.

Teškom periodu stiglo je olakšanje kada se krajem 2020. ponovno zaljubio. Sa svojom partnericom upoznao se na plaži i nakon godina samoće odlučio je uploviti u ljubavnu vezu sa ženom s kojom će, nada se Zdravko, i ostariti.

Linker
24. travanj 2024 15:15