SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Traži zabranu prilaska

Glumac optužuje bivšu ženu koju je ostavio zbog 19 godina mlađe: ‘Zlostavljala me‘

Nakon što je prošle godine ostavio suprugu poslije 14 godina braka zbog gotovo 20 godina mlađe djevojke, bivša ga blati na društvenim mrežama i kako tvrdi, ograničava mu posjete kćeri na kojima glumac traži zajedničko skrbništvo

Nakon što je prošle godine ostavio suprugu poslije 14 godina braka zbog gotovo 20 godina mlađe djevojke, bivša ga blati na društvenim mrežama i kako tvrdi, ograničava mu posjete kćeri na kojima glumac traži zajedničko skrbništvo

Ogorčena borba Angeline Jolie i Brada Pitta zbog skrbništva nad maloljetnom djecom, dobila je neslavnu "konkurenciju" na popisu mučnih, sudskih holivudskih saga. Na popisu roditelja spremnih uništiti jedno drugo jer žele odgajati zajedničku djecu bez sudjelovanja mrske "druge strane", pridružili su im se Ioan Gruffudd i njegova bivša supruga Alice Evans.

Velški glumac i zvijezda australske kriminalističke serije "Harrow" pokrenuo je u Los Angelesu, gdje živi s 19 godina mlađom djevojkom Biancom Wallace, sudski postupak kojim traži zajedničko skrbništvo i pravo na posjete kćerima Elsie (8) i Elle (12). Alice Evans tome se, najblaže rečeno, protivi.

Zbog javnih, verbalnih napada na društvenim mrežama na račun bivšeg supruga i njegove nove partnerice, glumac je zatražio zabranu prilaska (zbog kako kaže, obiteljskog zlostavljanja) i pravnim putem pokušao ograničiti njezine izljeve bijesa na svoj račun te javno blaćenje svoje djevojke. Verbalni rat, osim medija, prate i njihove kćeri, a one su u tužnoj priči o tome "tko je kriv za rastavu" i "tko je bolji roditelj" - najveće žrtve. Koliko god rastanak roditelja bio težak, djeca ne bi smjela patiti.

Naime, Ioan Gruffudd zaljubio se u drugu i prošle godine rastao od supruge, ali još nisu formalno razvedeni, što je Alice Evans, zvijezda filma "101 Dalmatinac" i serije "Vampirski dnevnici" teško podnijela. Upravo se na tu činjenicu, da njihove kćeri pate, poziva glumac u podnesku sudu u Los Angelesu, piše Daily Mail.

image

S bivšom suprugom

OLIVIER HUITEL/CRYSTAL PICTURES/CRYSTAL PICTURES/PROFIMEDIA

Traumatizirana djeca

Tvrdi da njegova bivša supruga namjerno pokušava prekinuti njegovu komunikaciju s djevojčicama, smatra da su Elsie i Elle traumatizirane te zahtjeva da pohađaju psihoterapiju i terapiju koja bi im pomogla obnoviti odnos s ocem, ako treba i putem Zooma. Osvrnuo se i na svoj propali 14-godišnji brak. Izjavio je da ga je Alice Evans verbalno zlostavljala dok su bili zajedno i omalovažavala ga pred kćerima.

image
VALERY HACHE/AFP/PROFIMEDIA

"Alice je često ismijavala moj izgled, komentirala je moj gubitak kose i govorila mi da mi kapci izgledaju kao "mlohava vagina", stoji u sudskim dokumentima. Tim izjavama bivša je nanijela ozbiljnu emocionalnu štetu Elli i Elsie i uplitala u njihov odnos s ocem. Starija kćer mu je, tvrdi glumca, priznala kako je neugodna situacija jako rastužuje.

"Ako se ne slažem u svemu s njom, očito sam loša kći," navodno je izjavila djevojčica.

Čitajte i: Drama nakon 20 zajedničkih godina: Gruffudd traži zabranu prilaska svoje bivše

Alice Evans uzvratila je udarac tvrdeći da se zbog rastave nalazi u teškoj financijskoj situaciji te da nema gdje živjeti s kćerima dok se sudski postupak između nje i supruga ne završi. Pritom jedva uspijeva platiti pravne troškove. Ako se njezin bivši želi prikazati kao dobar otac, neka se pobrine da njihove kćeri imaju bolji standard, kaže.

image

Ioan Gruffudd i Bianca Wallace

VALERY HACHE/AFP/PROFIMEDIA

"Pokušavam održati obitelj na okupu, potpuno smo bez novca za hranu i račune i upravo sam shvatila da je netko sinoć pokušao razbiti ulazna vanjska vrata", izjavila je, što njezin bivši nije komentirao.

"Prolazim kroz pakao jer je moj bivši odlučio živjeti s milenijkom, a zatim me optužiti da sam ga zlostavljala i svu našu ušteđevinu potrošiti na svoje pravne troškove pokušavajući mi začepiti usta. Neće uspjeti", zaključila je glumica.

Linker
26. travanj 2024 21:00