Vedran Peteh
nije ju strah

Glumica Elizabeta Brodić okreće novu stranicu u životu: Set je zamijenila poslom od osam ujutro

Novo pojačanje narodnog je glumica Elizabeta Brodić koju je publika zavoljela u seriji "Drugo ime ljubavi", a iza nje su i brojne druge uspješne uloge koja stiže kao pojačanje voditeljicama Tatjani Jurić i Nives Ivanišević.

Elizabeta Brodić uskočit će u novu ulogu već ovog vikenda kao radijska voditeljica na Narodnom radiju u sklopu Vikend zone. Dobrodošlicu su joj jutros zaželjeli kolege Marko Bratoš i Hrvoje Kečkeš kojima je ispričala kako se osjeća uoči prve smjene.

zagreb 25.08.2019
elizabeta brodic i decko sandrino starcevic
foto vedran peteh
Vedran Peteh

"Nije me strah ovog posla već tehnike kojom istovremeno treba baratati, ali očekujem super zabavu uz najbolju domaću glazbu. Ovo mi je veliki izazov, to najbolje osjetim po tremi koja je prisutna, a koja kod mene i nije tako česta pojava. Ipak, jako se veselim i nadam se da će se vikendom od 8 do 12 i meni ljudi jednako veseliti." Odluku da stane ispred mikrofona kao radijska voditeljica donijela je brzo. „Sve se odvilo vrlo brzo. Igrom slučaja stigao je poziv koji sam, naravno, prihvatila jer cijeli svoj život izazovima ne znam reći ne.“

promo

Ovom izazovu posebno, s obzirom na to da od malih nogu obožava glazbu, pleše i svira. Jedno je vrijeme željela studirati novinarstvo pa je, kako je otkrila, intervjuirala sestru dok je ne bi izludila.

Naposljetku se odlučila za Akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu i nije pogriješila. Iako je još vrlo mlada već se može pohvaliti respektabilnom karijerom, a nakon kazališta, filma i TV-a, evo je i na radiju. Sa slušateljima će biti vikendima tijekom jutra, a novi radni ritam ne predstavlja joj problem.

promo

"Iskreno, zadnjih godinu dana sam snimala seriju što je iznimno iscrpljujuće, a i uključivalo je apsolutno sve subote. Snimala sam 12 sati dnevno, budila se u pet, što je i ranije nego što ću se sada buditi tako da mi ritam neće biti posebno drugačiji."

Elizabeta je za probu nakratko preuzela voditeljsku palicu u programu ujutro, a prvi radni vikend joj počinje 6. lipnja, a po reakcijama slušatalje već jako raduju jutarnjim druženjima s njom.

Čitajte i:

Susret generacija: Poznate mame podijelile su s nama beauty savjete koje su dale i svojim kćerima

Elizabeta Brodić imala je vatreno krštenje na snimanju serije kojoj se približava kraj

Plan za prvi izlazak: Poznate dame otkrile su nam kombinacije u kojima će prošetati gradom

Linker
06. travanj 2024 20:36