Profimedia, Flight Photo Agency
Sunce nakon kiše

Glumica otvoreno: 'Da nisam opet zatrudnjela, ne znam kako bih preživjela pobačaj'

Na samom kraju prvog tromjesečja trudnoće, australska glumica Claire Holt, zvijezda 'Vampirskih dnevnika', lani je tragično izgubila bebu. Ispričala je kako je preživjela razdoblje do nove trudnoće koja se dogodila pet mjeseci kasnije te kako se danas nosi s majčinstvom.

Glumica rođena u australskom Brisbaneu, 30-godišnja Claire Holt, prije tjedan i pol rodila je prvo dijete - sa suprugom, biznismenom Andrewom Joblonom dobila je sina. Njegovo začeće uslijedilo je pet mjeseci nakon što je imala spontani pobačaj i to ju je, ispričala je za proljetno izdanje magazina Mini, spasilo od potpunog očaja.

'Naš put nije bio lak. Kad smo odlučili imati dijete, vrlo sam brzo ostala trudna. Još se sjećam sreće i uzbuđenja kad su se na testu za trudnoću pojavile dvije linije. Proteklo je prvo tromjesečje, a onda sam, lani u ožujku, izgubila bebu. Osjećala sam se uništeno, slomljeno i posramljeno. Osjećala sam tako duboku tugu da sam jedva nastavila vući se kroz život. Zahvalni smo što sam pet mjeseci kasnije saznala da sam opet trudna i to me spasilo, ne znam kako bih inače preživjela', ispričala je Holt nekoliko tjedana prije nego rođenja prvog djeteta. Dodala je da je zbog spontanog pobačaja strepila tijekom cijele druge trudnoće. 'Drugi put mi je bilo teže povezati se s bebom, iz straha da se ne ponovi tragedija. To me držalo sve dok nisam ušla u drugo tromjesečje', otkrila je.

Miami Beach, FL  - *EXCLUSIVE*  - Pregnant Claire Holt and Andrew Joblon are seen at Miami Art Basel. Claire shows off her large baby bump as she enjoys a walk with husband Andrew.

Pictured: Claire Holt



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 401450174, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Rodila je prije tjedan i pol, nakon čega se obratila svojim pratiteljima na društvenim mrežama, riječima koje daju naslutiti da je potpuno orijentirana na budućnost i dobrobit svog prvorođenca: 'Ovo sam ja jučer dok se borim s dojenjem. Često sam ovako na rubu suza otkako sam rodila. Moja jedina briga trenutačno je zadovoljavanje njegovih potreba. Majčinstvo je preteška kombinacija blaženstva i sumnje u sebe. Stalno se podsjećam da ne mogu biti savršena. Ne mogu biti svakome sve. Samo moram raditi najbolje što mogu i ići iz sata u sat. Mame, recite mi da nisam sama?'.

Linker
19. travanj 2024 19:38