Glumica slomila desnu nogu

Glumica se ozbiljno ozlijedila! Brooke Shields slomila bedrenu kost, oporavlja se u bolnici

Popularna glumica šokirala je javnost videom iz bolnice u kojem se nazire rub njezine spavaćice i pomagala za hodanje. Brooke Shields bori se s bolovima i hrabro čini prve korake u bolnici.

Mnoge je šokirala vijest kako je američka glumica Brooke Shields (55) zaprimljena u bolnicu zbog loma bedrene kosti. Glumica je posredstvom američkog magazina “People”, nedavno objavila video kako vježba hodati uz pomoć štaka, no detalje o nezgodi zadržala je za sebe. Ne žali se na bolove, ne otkriva gdje je i kad slomila nogu, nego je podijelila savjet o tome što poduzima kako bi se, uz oprezno vježbanje, što prije oporavila.

Čitajte i: Brooke Shields zbog vlastitog iskustva svojim kćerima usađuje strah: ‘Zbog neopreznosti sam platila cijenu‘

Ostanite pozitivni i hrabro krenite naprijed!

- Slomljenu nogu smijem opteretiti s dvadeset posto svoje težine. Pritom pokušavam barem malo saviti koljeno jer ne bih smjela ozlijeđenu nogu vući za sobom. Bez obzira s kakvim se izazovom borite, ostanite pozitivni i krenite hrabro naprijed - govori zvijezda serija “Štiklama do vrha” i „Udovice” koja se na početku karijere proslavila filmom “Plava laguna”. Na snimci se vidi rub njezine široke spavaćice te sokne koje se, srećom, ne kližu na bezličnom bolničkom hodniku, sušta suprotnost glamuroznom izgledu sa crvenih tepiha po kojem je pamtimo.

Čitajte i: Brooke Shields se šokirala kad je čula što su joj predložile obje kćeri

Dok ona daje sve od sebe kako bi opet normalno hodala, njezine kćeri Rowan (17) i Grier (14) te suprug, scenarist i producent Chris Henchy (56) – s kojim će početkom travnja proslaviti 20. obljetnicu braka - zacijelo nestrpljivo očekuju vijest kad će je otpustiti iz bolnice. Budući da je tijekom lockdowna koji je ispraznio kazališta na Broadwayu gdje je nastupala, davala online savjete kako vježbanjem zadržati tjelesnu kondiciju i besprijekoran izgled, nema sumnje da će glumica brzo doći na svoje, kao da se ništa nije dogodilo.

Linker
25. travanj 2024 12:32