Profimedia, Backgrid USA
stiže beba

Glumica više ne skriva trbuščić i poručuje: 'Niti jedna od mojih trudnoća nije se dogodila samo tako'

Tročlana obitelj holivudske glumice uskoro će postati bogatija za još jednog člana! Vijest o trudnoći podijelila je na društvenoj mreži i progovorila i o neplodnosti.

Glumica Anne Hathaway (37) nosi svoj drugo dijete koje je začela sa suprugom Adamom Shulmanom (38). Glumica poznata po ulogama u filmu "Princezini dnevnici" objavila je selfie ispred ogledala na kojem je pokazala trbuščić u već poodmakloj fazi trudnoće. "Nije za potrebe filma", našalila se Amerikanka u opisu i poslala poruku svojim pratiteljicama.

"Šalu na stranu, za sve one koje se bore s neplodnošću i prolaze kroz taj pakao, znajte da se niti jedna od mojih trudnoća nije dogodila samo tako. Šaljem svima puno ljubavi", napisala je glumica, a obožavatelji su je u komentarila zasuli dobrim željama.

Anne je s njujorškim glumcem i producentom u braku od 2012. godine. Njihov prvi sin rodio se Jonathan Rosebanks, na svijet je došao u ožujku 2016. godine. Glumica je još od ranih dvadesetih maštala o obitelju. Kad je Jonathan imao godinu dana, Anne je kazala kako želi proširiti svoju obitelj i nada se da će njezin sin imati brata ili sestru.

O svom privatnom životu ipak ne dijeli mnogo pa je tročlanu obitelj rijetkost vidjeti u izlasku. Hathaway je jednom prilikom progovorila o majčinstvu i tada podigla prašinu svojom izjavom kako je odlučila prestati piti alkohol zbog sina. Izjavila je kako je jednom prilikom bila mamurna dok ga je vozila u školu, što joj se nije svidjelo pa je odlučila uvesti promjene u život.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - MAY 09: Anne Hathaway (R) and husband Adam Shulman pose for portrait at Anne Hathaway Star Ceremony On The Hollywood Walk Of Fame on May 09, 2019 in Hollywood, California. (Photo by Rodin Eckenroth/Getty Images)
Getty Images

Linker
16. travanj 2024 07:51