NIJE PRVA

Glumila princezu Dianu u ‘Kruni‘: Emma Corrin otkrila da je rodno nebinarna

Nagrađivana mlada glumica nikada nije javno obznanila svoju seksualnost, no u posljednjim objavama nazvala se ‘queer‘ kraljicom te je objavila kako umjesto grudnjaka nosi steznik.

Nakon što je pjevačica Demi Lovato javno obznanila kako se po pitanju roda ne želi izjašnjavati, isto je učinila i zvijezda serije “Kruna”, glumica Emma Corrin. Obožavateljima je porulika kako je se uz zamjenicu “ona”, odsada može zvati i zamjenicom za neodređeni spol, a to je u tom slučaju “oni”.

Hvaljenu glumicu u središte pozornosti plasirala je uloga princeze Diane u četvrtoj sezoni Netflixove hit serije o kraljevskoj obitelji. Za tu je ulogu 2021. godine dobila i Zlatni globus u kategoriji za najbolju izvedbu glumice u televizijskoj seriji.

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj nosi steznik, a u opisu je objasnila zašto ga nosi.

“Nešto prije nego što sam kupila svoj prvi steznik, zezala sam se sa @sirdavidsimon. Koristili smo boksačke zavoje. Hvala što si snimio sa mnom ove vrlo intimne, vrlo nove i jako cool fotografije. Sve je to putovanje prema pravoj stvari. Puno preokreta i promjena, i to je dobro. Prigrli to”, napisala je Emma.

Steznici koje koristi su u vlasništvu tvrtke LGBT i transrodnih osoba.

Corrin unatoč ovakvim objavama nikada nije javno obznanila svoju seksualnost. Izgleda da svoje obožavatelje malo po malo dovodi do konačnog priznanja, a neki smatraju da je to već i učinila.

Na Instagramu je objavila fotografiju u vjenčanici i u opisu napisala kako je "queer kraljica". U listopadu prošle godine pitali su je ima li dečka, a ona je odgovorila: "Radije kroz ovo sve sama prolazim. Ljepše mi je kad znam da vodim brigu sama o sebi".

image
Emma Corrin na snimanju filma ‘My Policeman‘.
BERETTA/SIMS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Sljedeća uloga u kojoj će se mlada i talentirana glumica pojaviti je u LGBTQ drami “My Policeman”. Emma Corrin neće glumiti Dianu u petoj sezoni “Krune”, a zamijenit će je glumica Elizabeth Debicki. Kao Diana, glumica je prikazala na koji se način princeza borila s bulimijom, a navodno je ona sama inicirala da prikaz brobe s poremećajima u prehrani ne iskrivljuje, odnosno ne ublažava.

Čitajte i: ‘Prezgodan je za tu ulogu‘: Obožavatelji serije Kruna pobunili se oko odluke tko će glumiti ministra u petoj sezoni

Čitajte i: Nakon što je naprasno dala otkaz, bivša zaposlenica Harryja i Meghan otkrila kako joj je bilo raditi s ‘odbjeglim‘ parom

‘Mislim da scene bulimije treba prikazati brutalno istinito, a ne ih izbjegavati na ekranima. Jedino na taj način možemo približiti gledateljima kroz što točno prolaze ljudi koji se bore s bulimijom. Smatram da to više nije konzervativna tema koje se treba sramiti. Princeza Diana otvoreno je o tome govorila i zbog toga joj se divim", rekla je Corrin uoči izlaska četvrte sezone serije. Našalila se i kako bi pobjegla glavom bez obzira u slučaju da ju princ zaprosi te kako se nikako ne može zamisliti unutar kraljevske obitelji.

Linker
16. travanj 2024 23:34