Getty Images
zvijezde za glumačke legende

Goldie Hawn i Kurt Russell: Poljubac za dvije zvijezde na holivudskoj Stazi slavnih

Nakon više od 50 godina u showbusinessu glumcima Goldie Hawn i Kurtu Russellu dodijeljene su zvijezde na holivudskoj Stazi slavnih i to neuobičajenom dvostrukom ceremonijom kojoj je prisustvovala i glumičina kći Kate Hudson, redatelj Quentin Tarantino te glumica Reese Whiterspoon.

"Možemo li se sada oženiti? Nikad nismo imali ovakvo slavlje!" - našalila se Goldie Hawn čija zvijezda od sad krasi holivudsku Stazu slavnih, baš kao i ona njezinog dugogodišnjeg partnera Kurta Russella. Iako se niti nakon 33 godine veze u kojoj su dobili i sina Wyatta nisu oženili, svečana ceremonija na kojoj su otkrivene njihove zvijezde djelovala je upravo poput vjenčanja.

Getty Images
Goldie Hawn i Kurt Russell

Umjesto očekivanih zahvala industriji i kolegama, holivudski veterani jedan su drugom izrekli 'zavjete' koji su raznježili sve prisutne.
"Sada, kada gledam unatrag, ovo mi sve više i više znači. Bila sam plesačica i nosila sam svoje plesne cipele po gradu u potrazi za agentom. Umjesto agenta, našla sam izvrsnog zubara. Njega nisam našla, ali sam našla izvrsnog zubara." - našalila se Goldie i zahvalila cijeloj obitelji na podršci, kao i njezin nevjenčani suprug.

Getty Images
Goldie Hawn i Kate Hudson

"Obitelji dugujem najviše. Hvala mojoj djeci Bostonu, Oliveru, Kate i Wyattu, svaki otac bio bi ponosan što vas ima. Goldie, tebi dugujem ovaj nevjerojatan život. Nema nikoga kraj koga bih radije bio nego kraj Goldie Hawn." - izjavio je Kurt Russell.

Nakon svojih roditelja, na pozornicu je nastupila Kate Hudson i svojim govorom dodatno doprinijela "svadbenoj" atmosferi.

Getty Images
Okupljenima se obratila i glumičina kći Kate Hudson

"Pozvali su me da kažem nešto o svojoj majci, no ovdje su oba moja roditelja. Oduvijek sam mislila da ću ovakav govor držati na njihovoj svadbi, no vjenčanje nas ne očekuje u bližoj budućnosti pa ću iskoristiti ovu priliku za to. Njihova filozofija je oduvijek bila da je obitelj na prvom mjestu. Nevjerojatno mi je kako su oboje uspjeli izgraditi tako velike karijere, a uz to ostali normalni u odnosu sa svojom djecom. Nikad nisu skrivali svoju ljubav prema filmu, a njihova prava ostavština nisu ove zvijezde na podu već vrijednosti koje su usadili u nas." - raznježena je bila Kate Hudson.

Getty Images
Kate Hudson, Goldie Hawn, Kurt Russell, Quentin Tarantino i Reese Whiterspoon

Oboje glumaca trenutačno promoviraju svoje nove filmove, Kurt Russell "Čuvare galaksije 2", u kojem glumi uz Chrissa Pratta i Zoe Saldanu, a Goldie Hawn akcijsku komediju "Snached" u kojoj glumi uz bok komičarki Amy Schumer.

Linker
25. travanj 2024 15:00