Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
moja muza i nagrada

Gubitak koji boli: Zbog dirljivog oproštaja Selme Blair od majke svi imaju suzne oči

Glumica se ovih dana suočila s gubitkom majke koja je preminula u 82. godini života, ostala je, kaže, bez najvećeg oslonca.

Dirljiva posveta poznate glumice Selme Blair na Instagramu odala je da se u životu suočava s teškim gubitkom. Blair je objavila majčinu fotografiju u vjenčanici i napisala emotivan tekst.

"Ovo je moja osoba od povjerenja. Srce mi je puno zbog toga što je ljubav primalo od tebe. Obožavam te, mama. Molly Cooke je preminula jučer u svom domu. Bila je nevjerojatna, smiješna, brza, upečatljiva i velikodušna. Moja majka bila je sjajna sutkinja i jedna do malo žena u njenom razredu pravnog fakulteta. Bila je moja prva ikona stila, moja muza, moja nagrada. Imala je mnogo prijatelja i obožavatelja, sestrične, sestru, zeta. Imala je i nas, njezine djevojke, svoje unuke, Jima, Nikolu, Francesa i Arthura Saint. Svi smo te voljeli i naši životi nikad neće biti isti. ", napisala je uz očaravajuću fotografiju svoj majke.

Selma je uvijek isticala da joj je mama bila velika potpora u svemu, čak i kad je ona nije snalazila najbolje u majčinstvu.

"Nisam imala nikoga tko bi me podupirao. Bila sam stara, umorna i samohrana majka. Koliko god volim svoje dijete, jednostavno sam bila izgubljena, i to skoro četiri i pol godine. Vikala sam na sebe i na sve oko sebe, bila sam bezvoljna, ali onda sam odlučila zatražiti pomoć, ali ju i prihvatiti od svih koji su ju nudili", otkrila je slavna glumica i dodala kako sad vidi da je majčinstvo ipak bilo nešto najljepše što joj se dogodilo.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - Selma Blair seen picking roses with her boyfriend Ron Carlson on Saturday afternoon.  Despite the trying times during this lockdown, Selma always seems to find the bright side of things as stopped to smell the roses with Ron.

BACKGRID USA 18 APRIL 2020, Image: 514257058, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čitajte i:

Iako je teško bolesna, glumica se svaki dan dotjera i izađe

Borba glumice još nije gotova: 'Primila sam agresivnu dozu kemoterapije koja me umalo stajala života'

Nakon najtežeg ljeta, dolazi osmijeh: Selma Blair ne krije sreću u društvu dečka

Linker
23. travanj 2024 16:37