Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
dobra volja je najbolja

Iako je teško bolesna, glumica se svaki dan dotjera i izađe

Iako ima dana kad se iznimno teško kreće i nerijetko joj se dogodi da unatoč štapu u ruci padne na ulici, glumica Selma Blair ima nevjerojatnu želju i snagu ići dalje i prkositi autoimunoj bolesti, multipla sklerozi.

Još otkako je s javnošću tijekom kasnog ljeta 2018. podijelila vijest da boluje od multiple skleroze, gotovo da i ne prođe dan da 47-godišnja glumica Selma Blair sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama ne podijeli svoju bol, izvijesti ih o tijeku liječenja, nuspojavama, otkrije kad ima bolje i kad proživljava doista teške dane...

Njezin je cilj nesebičan jer time želi pomoći svima koji se bore s bolešću, ali jednako tako i zdravima ukazuje na činjenicu da imaju na čemu biti zahvalni i da uživaju u životu.

U četvrtak poslijepodne paparazzi su je snimili dok se, u predivnoj haljini inspiriranoj nekim prošlim vremenima, vraćala s ručka. S njom je bio njezin dečko, 44-godišnji australski glumac David Lyons koji joj je ostao vjeran i u najgorim danima, a bilo ih je, osobito kad je prolazila kroz kemoterapije i život joj visio o niti. Osim dečka, njezina najveća pokretačka snaga je i osmogodišnji sin Arthur, kojeg je dobila u vezi s modnim dizajnerom Jasonom Bleickom.

Studio City, CA  - Selma Blair seen leaving Alfred's on Thursday with boyfriend Ron Carlson.  They talk to friends before heading to Joan's on Third for lunch.  Selma looks cute in a dress as she walks and gives Ron a kiss.

BACKGRID USA 20 FEBRUARY 2020, Image: 499913143, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Selma Blair o teškim danima: 'Kod kuće ostajem u suzama jer žalim za stvarima koje sam uzimala zdravo za gotovo'

Selma je zbog kemoterapija izgubila kosu, a kad joj je porasla, prestala ju je bojiti. Jednako tako, ne šminka se svaki dan te se time samo priključila sve većem broju slavnih žena koje se pojavljuju bez make-upa ne bi li razbijale nametnute društvene normeprema kojima uvijek moraju izgledati besprijekorno. Kako bilo, Selma je izgledala sretno iako je i ovaj put hodala teško, uz pomoć prozirnog štapa.

Studio City, CA  - Selma Blair and Ron Carlson walk arm in arm and share a kiss as they head out after lunch at Joan's on Third in Studio City.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 499923083, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: 4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Borba glumice još nije gotova: 'Primila sam agresivnu dozu kemoterapije koja me umalo stajala života'

Linker
19. travanj 2024 07:14