Bruce Willis i supruga Emma Heming
 Profimedia, AKM-GSI
DUHOVITA STRANA FILMSKOG JUNAKA

Halloween izdanje Brucea Willisa nešto je najsmješnije što ćete danas vidjeti

Njegov cilj ove godine nije bio zastrašiti uzvanike zabave, nego ih nasmijati. I u tome je itekako uspio, a nakon što je njegova supruga fotografiju objavila na svom Instagram profilu, duhovitost glumca oduševila je i obožavatelje diljem svijeta.

Blizanke iz kultnog filma ‘Isijavanje’ strah u kosti ulijevale su još te davne 1980.-e, a godinama nakon one ne prestaju biti omiljeni likovi za kostimiranje povodom ‘Noći vještica’. I dok se većina potrudi u plavim haljinicama i bijelim dokoljenkama izgledati čim strašnije, Bruce Willis i njegov prijatelj Stephen J. Eads svojom su pojavom bacilli sasvim neočekivano svjetlo na “bizarni blizanački par”.

Ovog su se vikenda na jednoj od mnogobrojnih američkih zabava pojavili držeći se za ruke, odjeveni u plave haljinice i bijele dokoljenke, a glave su im prekrivali dugi i nestašni smeđi uvojci. Njihovo je “zastrašujuće” izdanje u kratkom roku postalo apsolutni hit, pa je Instagram post Willisove supruge Emme Heming preplavio internet vrlo brzo nakon objavljivanja urnebesne fotografije.

Emma je u objavi napisala kako dvojac, ne samo da “zaslužuje nagradu za najbolju masku, nego zaslužuje i nagradu za najbolje prijatelje”.

Kultne blizanke Grady prije 37 godina utjelovile su sestre Lisa i Louise Burns koje se nakon premijere filma više nisu eksponirale u javnosti. 1980. godine, kada je film sniman, blizanke su imale 12 godina.

A post shared by Rob Schragger (@robbies777) on

Linker
16. travanj 2024 09:01