Nije slava sve što sja

Harry Styles potpuno iskreno: ‘Osjećao sam se krivo zbog svoje seksualnosti‘

Glazbenik je progovorio o problemima koje mu je donijela slava koja traje već duže od deset godina, a osvrnuo se na uplitanja javnosti u njegov seksualni život.

Jedna od najvećih svjetskih zvijezdi u usponu, Harry Styles, otvoreno je progovorio o problemima s kojima se susretao zbog svjetske slave. Naime, Harry je slavu stekao zahvaljujući bendu One Direction, a priznao je kako se osjećao istresirano i krivo oko svog seksualnog života.

Dvadesetosmogodišnji se glazbenik već čitavo desetljeće nosi sa svim problemima koje donosi slava, a jedan od tih problema je zadiranje javnosti njegovu u intimu.

U novom intervjuu za Better Homes & Gardens, Harry je rekao da je bizarno i zastarjelo javno komentirati nečiji osobni život i seksualnost.

image

Dvadesetosmogodišnji se glazbenik već čitavo desetljeće nosi sa svim problemima koje nosi slava.

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Zvijezde zablistale u festivalskim outfitima, a zna se i tko je najveća obožavateljica Harryja Stylesa

Bitna mu je intima

"Dugo sam se osjećao kao da je moj seksualni život jedina stvar koja je zapravo moja. Bilo me toliko sram zbog toga, posebice na samu pomisao da ljudi znaju da imam seksualni život i s kim", rekao je te dodao kako mu je bilo teško razaznati kome može vjerovati.

Javnost je počela brujiti i preispitivati Harryjevu seksualnost nakon njegove velike stilske promjene 2019. godine, no glazbenik nastoji zadržati svoj ljubavni život za sebe.

Linker
25. travanj 2024 03:42