Heidi Klum i Tom Kaulitz
 iamKevinWong/Photog Group/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Čeka rezultate

Heidi Klum i njezin suprug u izolaciji, izbjegavaju svaki fizički kontakt: 'Klonimo se jedno drugog'

Manekenka Heidi Klum u samoizolaciji je dok sa suprugom Tomom Kaulitzom čeka rezultate testa na koronavirus.

Manekena Heidi Klum boji se da je zaražena koronavirusom pa se sa suprugom Tomom Kaulitzom zatvorila u samoizolaciju. Uvjerena je da se zarazila na snimanju američke verzije Supertalenta. U toj je emisiji jedna od članica žirija. Otad je zatvorena u svom domu te čeka rezultate testiranja na koronavirus. Dok su ona i suprug u iščekivanju rezultata, paze da nemaju kontakta ni sa kim, pa ni jedno s drugim.

Ovo su teška vremena.

"Kao mnogi od vas, i ja sam cijeli protekli tjedan bolesna, kao i moj suprug koji se prije nekoliko dana vratio s turneje. Kako bismo bili sigurni, klonimo se jedno drugog dok ne dobijemo nalaze testova na koronavirus. Ne želimo ugroziti nikoga, a koliko god ga želim zagrliti i poljubiti, važnije je da se pazimo. Ovo su teška vremena, ali je važno da se prisjetimo što nam je bitno u životu - ljudi do kojih nam je stalo i briga o njima", napisala je Heidi na svom Instagram profilu, priloživši usto fotografiju na kojoj je vidljivo da se sa svojim suprugom ljubi preko stakla.

Njemačka manekenka već par dana se osjeća loše, smatra da se radi o koronavirusu jer ima sve simptome. Testirala se u subotu i sada sa suprugom čeka rezultate.

Linker
15. travanj 2024 04:28