Stigla prinova

Holivudska glumica hrvatskih korijena mjesecima je tajila da je rodila

Stana Katić i njezin suprug Kris Brkljač postali su roditelji prošle zime, a vijest je otkrivena tek sad, zahvaljujući objavi povodom Dana očeva

Kanadskoj glumici hrvatskih korijena Stani Katić uspjelo je ono što mogu rijetke holivudske zvijezde. U potpunoj tajnosti samozatajna zvijezda kriminalističke serije "Castle" prvi put je postala mama u 44-oj godini. Prinova je stigla na svijet još potkraj prošle godine, a za nju se doznalo zahvaljujući Staninoj objavi povodom nedavnog Dana očeva. Svom suprugu, financijskom savjetniku Krisu Brkljači čestitala je praznik.

"Sretan dan očeva mojoj ljubavi. Najbolja odluka koju sam ikada donijela bila je udaja za tebe. Volimo te i drago nam je što dijelimo život" napisala je u nedjelju, 19. lipnja na Instagramu.

"Ove zime dobili su dijete i uživaju u obiteljskom životu", potvrdio je sretnu vijest njezin predstavnik za odnose s javnošću, objavio je USMagazine.

Zasad nije poznato jesu li dobili djevojčicu ili dječaka, no ako par ovog ljeta posjeti stari kralj, Hrvatsku, mogli bi doznati odgovor i na to pitanje.

Čitajte i: Ekskluzivni trailer uzbudljivog trilera 'Absentia': Stana Katić vraća se ulozi agentice

Jedna od najtajanstvenijih glumica, zvijezda filma o Jamesu Bondu "Zrno utjehe" i njezin dugogodišnji dečko, vjenčali su se prije sedam godina u Dalmaciji. Od tada do danas mogle bi se na prste jedne ruke nabrojati prigode kad su se zajedno pojavili u javnosti, stoga nikoga nije začudilo kad je jesenas objavila da nakon što je 2016. napustila seriju kojom se proslavila i izgradila karijeru na velikom platnu, uzima pauzu od glume.

"Imam vijest, narode. Bilo je zabavno, ali uzimam predah. Dakle, za sada adieu! Vidimo se negdje u novoj godini, nadam da ću imati lijepu vijesti za dijeljenje," napisala je na Instagramu u listopadu 2021. To je vjerojatno razlog zbog kojeg je nismo visjeti s trudničkim trbuščićemm. S druge strane, pokazalo se da je Stana Katić održala riječ jer je nedavno podijeljena vijest izvanredna.

Linker
05. ožujak 2024 16:10