Prvi put mama

Holivudska glumica samozatajno je rodila prvo dijete! Tajna je otkrivena tek trinaest dana kasnije

Glumica odvijek strogo pazi da manje podataka o važnim događajima iz svog života podijeli s javnošću: uspjela se uspjela tajno zaljubiti, održavati vezu, vjenčati i roditi. Samo je tijekom zaruka napravila iznimku i ponosno pokazala zaručnički prsten.

Američkoj glumici Emmi Stone (32) uspjelo je ono što rijetkima polazi za rukom: postala je mama još u subotu, 13. ožujka no vijest o tome TMZ je pronio tek trinaest dana kasnije.

Zvijezda filma “La La Land” gotovo dva tjedna tajila je rođenje svog prvog djeteta, što je podvig u doba kad se o svakome zna sve. Osim toga, da nije bilo 'izdajničke' fotografije početkom ove godine, kad je Oscarom nagrađena glumica uhvaćena u gradu tijekom šetnje s prijateljicom i pritom se jasno vidjelo da je u poodmakloj trudnoći, zacijelo se ne bi znalo da je prinova na putu.

Čitajte i: Paparazzi otkrili njezinu tajnu: Slavna glumica u tajnosti se udala i čeka dijete, fotografije ne lažu!

Od tada su fotografije trudne glumice jedva stizale u medije, pretpostavljalo se da uskoro treba roditi ali nitko nije znao detalje. Stoga ne čudi da holivudska zvijezda i njezin suprug nisu otkrili imaju li kćer ili sina. Bebino ime će, također, zasad ostati tajna.

image
Emma Stone i Dave McCary.
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Dosljedna sebi, glumica uvjerljivo vodi u svojevrsnom tihom nadmetanju s medijima kako zatajiti bitne događaje iz svojeg života. Naime, lanjskog rujna uspjela se tajno vjenčati s odabranikom, američkim komičarom, redateljem i književnikom Daveom McCaryjem (35) u kojeg se zaljubila u prosincu 2016. kada je gostovala u showu Saturday night live.

On je tada bio jedan od scenarista i redatelja showa, osmislio je i režirao skeč u kojem se pojavila, planule su iskre i prohodali su... No doznalo se da su zajedno tek 2019. kad su došli na dodjelu Nagrade udruženja glumaca jer je bila nominirana za ulogu u povijesnom filmu Miljenica.

Javna prosidba

Nedugo nakon predstavljanja dečka javnosti, uslijedilo je iznenađenje: redatelj ju je zaprosio već u prosincu iste godine, a vijest o zarukama objavio je na svojoj Instagram stranici (Emma Stone ne koristi Instagram). Snimio je selfie s ozarenom glumicom koja je ponosno pokazivala zaručnički prsten od zlata optočen dijamantima.

Čitajte i: Ništa od sudbonosnog 'da': Tajno vjenčanja je otkazano, a sve je bilo spremno do najmanjih detalja

Nije potrebno posebno spominjati koliko je ta vijest razveselila obožavatelje, oguglale na glumičinu samozatajnost. Zato se sada mnogi nadaju da neće biti toliko stroga i da će ipak podijeliti s javnošću fotografiju prstića prinove s kojom je, zacijelo, iz bolnice otišla kući.

Linker
20. travanj 2024 10:49