divota

Holivudski prvaci u Splitu! Prizori sa Salmom Hayek i Owenom Wilsonom ostavljaju bez daha

Grad pod Marjanom ugostio je tijekom ljeta 2019. holivudski ekipu koja je snimala dramu "Bliss". Owen Wilson i Salma Hayek oduševili su prizorima iz Splita.

Holivudske zvijezde Salma Hayek i Owen Wilson u srpnju 2019. godine boravili su u Hrvatskoj, gdje su snimali film "Bliss". Objavljen je i trailer za film, koji bi se trebao početi prikazivati 5. veljače 2021., kada je zakazana premijera isto. Scenarist i redatelj filma Mike Cahill dio radnje smjestio je i u Split, koji je, uz Salmu i Owena, prava zvijezda ovog filma.

image
Salma Hayek i Owen Wilson u Splitu su snimali tijekom ljeta 2019., a tada su i privatno obišli niz atraktivnih gradskih lokacija.
ANTE ČIZMIĆ/CROPIX

Među predivne lokacije filma smješteni su i Split i Dubrovnik, a kadrovi se iz Hrvatske vide se već i u prvom traileru filma.

Vidljiva je splitska riva, galerija Meštrović, restoran na Marjanu... Izgleda bajkovito, a u takvoj radnji se Split i našao. Naime, "Bliss" je znanstveno-fantastična drama u kojoj neostvareni muškarac Greg s tajanstvenom Isabel živi u paralelnoj stvarnosti.

Pogledajte video

Njihov savršeni svijet ubrzo se, iz savršenog, počinje pretvarati u nešto ružno pa oboje moraju odlučiti gdje zapravo pripadaju i što je u svemu tome stvarno. U filmu uz Owena Wilsona i Salmu Hayek glume i Madeline Zima, Nesta Cooper, Jorge Lendeborg Jr....

image
Najavljeno je da će "Bliss" s prikazivanje krenuti 5. veljače.
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
11. travanj 2024 11:21