Profimedia, Backgrid UK
kulminiralo u tv showu

Hrabrost ili ludost: Nitko nije slutio da grca u bolovima, a nakon showa je završila na operaciji

Svega nekoliko sati nakon što je besprijekorno odradila vođenje uvažene dodjele glazbenih nagrada Billboard u Las Vegasu, Kelly Clarkson je završila u bolnici, i to na hitnoj operaciji.

Svestrana Kelly Clarkson, 37-godišnja američka pop-rock pjevačica, glumica, pobjednica prve sezone američkog talent showa American Idol i dobitnica tri Grammyja, nije mogla uživati u zabavi nakon odlično odrađenog angažmana na dodjeli glazbenih nagrada Billboard u Las Vegasu. Svega nekoliko sati nakon dodjele u nesnosnim je bolovima završila na operaciji tijekom koje joj je odstranjeno slijepo crijevo.

Podijelila je nemilu vijest i na svom Twitteru, gdje je objasnila da je bila "shrvana i sva u suzama od boli nakon showa' te da je 'hitno odletjela kući u Los Angeles'. Otkrila je i da je operirana u četvrtak ujutro u bolnici Cedars-Sinai te da se sada osjeća dobro, ali se još uvijek oporavlja.

Problema sa zdravljem imala je i ranije, osobito joj je slaba točka, otkrila je, štitnjača. Tako je zbog problema s tom žlijezdom tijekom prošle godine primijenila životni stil, a prije svega prehranu. To joj se, govorila je u javnosti, isplatilo i ne samo da je smršavjela gotovo 20 kilograma, već se općenito, iz dana u dan, osjećala bolje.

Linker
25. travanj 2024 00:26